Gigi Becali îl ameninţă iar pe Dică: „Din când în când trebuie să mai scoţi nuiaua”

Nicolae Dică (38 de ani) a luat atitudine după ce în ultimele zile au apărut mai multe zvonuri potrivit cărora nu ar avea deloc influență în vestiar și că adevăratul antrenor ar fi de fapt Gigi Becali (60 de ani).

24 sept. 2018, 14:01
Gigi Becali îl ameninţă iar pe Dică: „Din când în când trebuie să mai scoţi nuiaua”

„Nu e prima oară când patronul critică. Se întâmplă de ani de zile, de când el e patron. Eu am încercat să le ridic moralul jucătorilor, să le dau încredere, să dea tot ce e mai bun pe teren. În rest, a fost o minciună cu ce s-a scris. În vestiarul Stelei, pe teren, în sala de ședință e un singur șef și pe ăla îl cheamă Nicolae Dică!”, a afirmat antrenorul roș-albaștrilor.

Replica lui Gigi Becali nu s-a lăsat mult așteptată. Imediat după victoria cu Dunărea Călărași (2-0), finanțatorul vicecampioanei a comentat pe marginea afirmațiilor făcute de antrenor.

„Da, Dică e șef în toate. Așa a zis, așa este. I-am și transmis, că n-am vorbit direct cu el, dar i-am transmis. Așa trebuie, să fie bărbat și să transmită asta. Din când în când trebuie să mai scoți nuiaua”, a spus Becali.

FCSB a învins-o pe Dunărea Călăraşi cu scorul de 2-0 (2-0), duminică seara, pe teren propriu, la Voluntari, într-un meci din etapa a 9-a a Ligii 1.

”Roş-albaştrii” s-au impus prin golurile marcate de Dennis Man (8) şi Florin Tănase (45 – penalty).