Gigi Becali îl compară pe Remus Cernea cu diavolul: „Cu pletele alea, zici că-i dracu”

Gigi Becali îl atacă dur pe deputatul PSD Remus Cernea, după ce acesta a anunţat că vrea să propună tăierea finanţării Bisericii de la bugetul de stat. "Ăsta e un nenorocit, şi cu pletele alea aşa zici că-i dracu. N-ai văzut cum se îmbracă? Şi la Parlament vine la mişto îmbrăcat. L-ai văzut vreodată cu cravată?", a reacţionat Becali.

09 apr. 2013, 12:45
Gigi Becali îl compară pe Remus Cernea cu diavolul: „Cu pletele alea, zici că-i dracu”

Întrebat ce crede despre iniţiativa deputatului PSD Remus Cernea, de a tăia finanţarea de la stat a Bisericilor, Gigi Becali a declarat că Cernea este un „ateu” şi trebuie eliminat din partid.

„Dacă el este de la PSD. Pai normal, dacă e ateu e la PSD, că n-avea loc în alte partide dacă e ateu. Şi nu înţeleg Ponta, că e creştin practicant, că aşa l-am auzit aseară, şi că este un tovarăş bun de drum, înseamnă că are îndeletniciri sfinte, nu? De ce-l mai ţii? Imediat trebuie să-l elimini din partid dacă eşti creştin adevărat când spune aşa ceva. Păi ce spune el? Spune dracu, Satana prin gura lui”, a declarat omul de afaceri Gigi Becali.

Becali a fost de acord cu reacţia lui Radu Mazăre, care a declarat că îi „va rupe picioarele” deputatului Remus Cernea atunci când acesta va mai veni în Constanţa, şi chiar l-a comparat pe Cernea cu diavolul.

„Bravo lui. Uite Radu Mazăre, care vezi Doamne, Radu Mazăre se distrează cu femei, cu alea, cu alea. E necăsătorit. E păcat. Dar măcar are o conştiinţă de creştin. Măcar spune dacă eu sunt păcătos, măcar fac Biserici pentru ceilalţi oameni care vor să se ducă la Biserică să se roage pentru lume, pentru ceilalţi oameni. Ăsta e un nenorocit, şi cu pletele alea aşa zici că-i dracu. N-ai văzut cum se îmbracă? Şi la Parlament vine la mişto îmbrăcat. L-ai văzut vreodată cu cravată?”, a mai spus Gigi Becali.

Deputatul PSD Remus Cernea vrea ca Biserica să nu mai fie finanțată de la stat şi propune în acest sens o iniţiativă legislativă.

Demersul lui Remus Cernea nu este însă agreat de mulţi dintre colegii săi din Parlament, inclusiv de primarul Constanţei, Radu Mazăre. Şi premierul Victor Ponta a declarat că nu susţine această iniţiativă.