SCANDAL MONSTRU. Gigi Becali îl execută silit pe Aurelian Pavelescu

Scandal între Aurelian Pavelescu şi Gigi Becali. După ce presa a relatat că o firmă a latifundiarului i-a construit politicianului un apartament de lux, pe care acesta nu l-a plătit, cei doi au ajuns în instanţă pentru a clarifica lucrurile. De altfel, nu este pentru prima dată când cei doi se ceartă. Şi în 2012 Gigi Becali şi Aurelian Pavelescu au avut o dispută în direct la televizor.

18 feb. 2015, 10:36
SCANDAL MONSTRU. Gigi Becali îl execută silit pe Aurelian Pavelescu

Gigi Becali şi Aurelian Pavelescu s-au certat minute în şir în emisiune, iar de atunci sunt la cuţite. Latifundiarul din Pipera a dat uitării momentul din 2009, când a fost arestat pentru sechestrarea celor care i-au furat maşina, iar Aurelian Pavelescu a fost cel care l-a apărat în instanţă, în calitate de avocat.

Citeşte şi: Scrisoarea lui GIGI BECALI către şeful ÎNCHISORII. Este FABULOASĂ

De altfel conflictul dintre cei doi este mai vechi. Potrivit unor documentelor obţinute de Spy News, în 2008, Aurelian Pavelescu a beneficiat de un apartament de lux construit de firma lui Gigi Becali. Este vorba de o locuinţă situată în sectorul 1, cu o suprafaţă de aproape 200 de metri pătraţi, cu două terase şi garaj subteran.

Citeşte şi: Gigi Becali şi Ioan Becali, RUPTURĂ DEFINITIVĂ. Replici MAFIOTE în ÎNCHISOARE

Acum, Aurelian Pavelescu a ajuns să fie executat silit de Gigi Becali. Pavelescu a contestat însă decizia şi aşteaptă o soluţie. Dacă hotărârea instanţei va fi negativă, el îi va plăti lui Becali atât contravaloarea apartamentului, cât şi cheltuielile de executare.

Citeşte şI: Gigi Becali are PREOT în CELULA de la POARTA ALBĂ