Gigi Becali îl scoate la vânzare pe portarul Florin Niţă. Anunţul făcut de patronul FCSB

Transferul tânărului Andrei Vlad (18 ani), de la CS Universitatea Craiova, în schimbul căruia FCSB a plătit 400.000 de euro, l-ar putea determina pe Becali să accepte o eventuală ofertă pentru portarul Florin Niţă, care a avut o prestaţie remarcabilă în ultimele două sezoane de Liga 1.

10 iul. 2017, 09:27
Gigi Becali îl scoate la vânzare pe portarul Florin Niţă. Anunţul făcut de patronul FCSB

Gigi Becali a anunţat că ia în calcul vânzarea portarului Florin Niţă. „Dacă vom avea o ofertă pentru Niţă, îl vând. Să vedem ce vom găsi. Dacă nu, asta e, rămânem cu trei portari. Va apăra cel mai bun dintre ei„, a declarat Gigi Becali pentru Fanatik. Ceilalţi doi portari la care face referire Gigi Becali sunt Andre Vlad (18 ani) şi Eduard Stăncioiu (36 ani).

Citeşte şi FCSB a pierdut ultimul amical al verii. Alibec a jucat primele sale minute, după accidentare

Andrei Vlad va fi soluţia la U21 pentru următorii cinci ani. De acum nu mai avem nevoie de jucători U21, va juca în locul lui Niță„, a declarat Becali, pentru Digi Sport, referitor la tânărul portar luat de la Craiova.

Florin Niţă, în vârstă de 30 de ani, a fost achiziţionat de Steaua în 2013, de la Concordia Chiajna. A jucat în 88 de meciuri pentru gruparea roş-albastră şi a câştigat două titluri de campion, două Cupe ale Ligii, o Cupă a României şi o Supercupă.