Gigi Becali îl vrea pe Ianis Hagi la FCSB. Ce răspuns a dat Gică Hagi

Gica Hagi a reactionat dupa ce finantatorul FCSB, Gigi Becali, a anuntat ca vrea sa il transfere pe fiul sau, Ianis Hagi.

25 aug. 2018, 13:47
Gigi Becali îl vrea pe Ianis Hagi la FCSB. Ce răspuns a dat Gică Hagi

Gica Hagi sustine ca in momentul de fata nu se pune problema unui transfer, insa nu ascunde faptul ca va analiza oferta, daca Gigi Becali va trimite una oficiala.

„Sunt doar speculatii. E normal sa vorbim despre fotbal, sa isi spuna fiecare parerea. Dar deocamdata lucrurile sunt destul de clare cred. Noi am prelungit contractele pe cinci ani. In momentul de fata, e imposibil, dar in viitor nimic nu este exclus in fotbal. Vedem ce se va intampla. Ianis e cu noi acum, Dragus e cu noi, Matan la fel. Avem trei jucatori de atac foarte tineri, foarte valorosi. Sa ne ajute pe noi sa ne indeplinim obiectivele, apoi vom vedea. Daca vine ceva, vom analiza, asa cum am facut-o si pana acum. O sa luam decizia cea mai buna pentru jucator si pentru club”, a declarat Gica Hagi.

Gică Hagi spune ce ar face în locul preşedintelui Klaus Iohannis

Gigi Becali a anuntat recent ca va transfera la FCSB numai capitanii celorlalte formatii din Liga 1. El l-a nominalizat pe capitanul Viitorului, Ianis Hagi, si a marturisit ca este foarte interesat de fiul lui Gica Hagi.