Gigi Becali, în RĂZBOI cu ANAF. Miza este de două milioane de EURO

Gigi Becali apare pe lista datornicilor la ANAF cu suma de 3,99 milioane lei, dar a anunţat la România TV că, de fapt, el este cel care trebuie să primească un milion de euro de la stat.

27 mai 2016, 07:25
Gigi Becali, în RĂZBOI cu ANAF. Miza este de două milioane de EURO

Gigi Becali a contestat datoria şi susţine că a câştigat un proces cu statul român în urma căruia ar trebui să primească două milioane de euro, după ce ar fi plătit degeaba anumite taxe şi penalităţi pentru mai multe tranzacţii cu terenuri.

Gigi Becali a câştigat procesul cu ANAF. Are de primit o SUMĂ URIAŞĂ

„Vreau să se facă dreptate şi când se face abuz să se scoată la lumină adevarul. După şase ani de zile deja nu mai e niciun fel de problemă, eu am câştigat la Curtea de Apel dar acum a venit hotărâre de la Curtea Europenă de Justiţie în care spune: da, TVA e inclusă în preţ, nu se adaugă la preţ, iar dacă îl storci pe om de TVA eşti obligati să îi dai deducerea, nu numai obligaţiile, ci şi drepturile! Şi mai spune şi de taxarea inversă… Dacă se adaugă aceste trei decizii de la CEDO, care au venit favorabile, atunci eu am de primit, nu de dat, şi am să îmi recuperez banii. Mai trebuie să se pună în pronunţare: să îmi iau banii pe care mi i-au luat, vreo două milioane jumătate”,a  declarat Gigi Becali la România TV.

Întrebat ce va face cu banii, Gigi Becali a răspuns: „Păi, dacă îi bag la fotbal, într-o secundă s-au dus toţi! O să văd!”.