GIGI BECALI începe anul 2017 cu un SCANDAL URIAŞ. Proces de UN MILION DE EURO

Gigi Becali va afla săptămâna viitoare dacă magistraţii vor bloca toate conturile Primăriei Capitalei pentru a-şi recupera banii pentru un teren pe care s-a construit Pasajul Pipera.

04 ian. 2017, 07:32
GIGI BECALI începe anul 2017 cu un SCANDAL URIAŞ. Proces de UN MILION DE EURO

Gigi Becali a solicitat la Judecătoria Sectorului 6 executarea silită a Primăriei Capitalei, de la care trebuie să primească despăgubiri în valoare de 934.621 de euro, aşa cum au decis magistraţii Curţii de Apel Bucureşti.

Lovitură DEVASTATOARE pentru Gigi Becali. Interzis şi FCSB

Terenul în cauză avea o suprafaţă de 1.773 metri pătraţi, iar Primăria Bucureşti stabilise despăgumiri în valoare de doar 68.000 de euro pentru latifundar, adică aproximativ 38 de euro pentru un metru pătrat. În urma procesului intentat de Gigi Becali, Tribunalul Bucureşti a decis ca acesta să primească despăgubiri în valoare de peste un milion de euro, însă Primăria Capitalei a contestat decizia la Curtea de Apel, unde s-a stabilit cuantumul despăgubirilor în valoare de 773.000 euro. Ulterior s-a decis rejudecarea dosarului, iar ultima decizie a magistraţilor e ca Gigi Becali să primească 934.621 euro despăgubiri, adică aproximativ 527 euro/mp.