Gigi Becali, răsturnare de situaţie: „Nu ştiu când voi avea liber. Se scriu minciuni….”

Patronul Stelei aruncă "bomba"... din puşcărie. Prin intermediul unui apropiat, Gigi Becali dezvăluie unde şi cu cine va petrece de Sărbători.

08 dec. 2014, 10:31
Gigi Becali, răsturnare de situaţie: „Nu ştiu când voi avea liber. Se scriu minciuni….”

S-a tot repetat, zilele acestea, până la obsesie, ba că Becali va fi liber de Crăciun, ba că va fi liber de Anul Nou şi, în această a doua variantă, ba că va face revelionul împreună cu Cristi Borcea, finul şi prietenul său, închis tot la Poarta Albă, ba, mai nou, că va petrece sfârşitul de an la Palatul Parlamentului, scrie ziarulring.ro.

Citeşte şi Anunţ de ultimă oră: Ce se întâmplă cu sigla şi marca Steaua

Prin intermediul unui apropiat, George Becali a infirmat tot ce s-a vehiculat până acum în legătură cu viitoarele sale zile libere de sărbători. Ce ştie sigur până acum George Becali este că… nu ştie când va fi liber: de Crăciun sau de Anul Nou.

„Nu ştiu nici la ora asta când voi fi liber, a transmis George Becali, din puşcărie, prin intermediul unui apropiat al său. Şi a continuat: „Nu mi-au aprobat nimic deocamdată. E vorba să-mi dea cinci zile de sărbători. Nu se ştie când voi fi liber: de Crăciun sau de revelion. Tot ce vedeţi şi auziţi la televizor sunt numai minciuni. Nu se ştie dacă voi fi liber de Crăciun sau de Anul Nou. Dacă eu nu ştiu, de unde ştiu ei?”.

Citeşte şi Gigi Becali, decizie RADICALĂ anunţată din închisoare

„Lui Cristi Borcea nu-i dă drumul deloc de sărbători”

Cât despre aşa-zisa petrecere a revelionului împreună cu finul Cristi Borcea, Becali precizează apăsat: „Minciună. Este tot o minciună. Lui Cristi Borcea nu-i dă drumul deloc de sărbători. Nu m-am întâlnit cu el, că nu putem ne întâlnim, pentru că el are alt regim de executare, eu alt regim de executare. Nu suntem la un loc. Puşcăria mea este la 10 km distanţă de puşcăria lui, dar nu avem cum să ne întâlnim de sărbători în libertate, pentru că lui nu-i dă drumul deloc”.