Gigi Becali, interviu-eveniment de Crăciun: „Să îmi aranjez fetele, nepoţii şi după, gata, călugăr!”

Gigi Becali a vorbit, într-un interviu exclusiv acordat Cristinei Şincai la România TV, despre credinţă, familie, dragoste, politică. 

25 dec. 2018, 20:06
Gigi Becali, interviu-eveniment de Crăciun: „Să îmi aranjez fetele, nepoţii şi după, gata, călugăr!”

GIGI BECALI despre viitor: „În 10-15-20 de ani vreau să dispreţuiesc materia”

Eu dau slava domnului, am ajuns sa dispretuiesc materia. E  adevarat ca sunt om ca voi si traiesc printre oameni. Nu am cum sa nu fiu, daca nu, fac slava desarta nu pot sa imi bat  joc de ele. Eu, ca sa fiu desavarsit, ce trebuie sa fac, sa fiu mai dragastos,  mai milostiv. Eu ii cer lui, Doamne eu nu pot, nu stiu dar eu asta  vreau, maxim eu vreau. Eu asa am vrut. Lacom am fost in toate. Dar vezi  spune pune patima tga sa slujeasca lui Dumnezeu impotriva lui Satan.  Eu  acum patima lacomiei pe care am avut-o o pun sa slujeasca lui Dumnezeu. Eu acum vreau sa fiu lacom in Hristos. Vreau sa fiu lacom in dragoste si iubire, eu nu vreau putin, eu  vreau langa dumnezeu nu numai in rai. Sunt lacom. Daca aici scrie ca se  poate.

Fac milostenie. Ce eu va spun ce fac. Voi vedeti doar 5%. Eu vreau sa fiu desavarsit. Incet, in 10-15-20 de ani vreau sa dispretuiesc materia, banii dupa vreau la el. Nu ma mai intereseaza nimic. Sa imi  aranjez fetele, nepotii si dupa, gata, calugar! Doamne, da-mi mai multa dragoste si milostenie sa dispretuiesc materia. Ii cer lui. Pai toti vorbesc de dragoste si iubire, ajungem acolo. Doamne da-mi mai multa dragoste. Plang cu  lacrimi”, a declarat Gigi Becali.

GIGI BECALI despre politică, pe cine susţine la preşedinţie

„Ioan Aurel Pop candidează la preşedinţie, eu dau 10 milioane pentru candidatura lui să fie preşedinte…Dacă face partid şi să spunem „ia-l pe Fota, pe Dungaciu, pe Diaconescu”, cei care sunt oameni curaţi și deștepți. Nu se cuvine sa dai, nu jignim, (cruci peste cruci), dar coardele lor să conducă România? Suntem in zi sfanta dar nu putem să suportăm nici noi aşa…de Iohannis nu vorbesc…eu nu l-aş susţine, eu susţin…eu n-am treabă cu el, nu se compară cu Băsescu, dar eu pot să ajut, milostenia se face şi la om rău. dar eu nu susţin în fruntea ţării mele decât pe cel care e cu mine în mădularele lui Hristos, adică numai conducător ortodox. Zici ca este cuminte, el care e înaltă credinţă, mai bun decât cel care a fost cu mine în credinţă, dar cu vorba, degeaba dacă e credinţă doar cu vorba şi nu cu inima…cu gura mă binecuvântează şi cu inima mă duşmănesc, aşa că mai bun ăsta…e cuminte, nu face răutăţi. Păi Carmen Iohannis e chemată…mizerie, păi chemi tu pe nevasta preşedintelui la mişto la Parchet…Păi voi aţi jefuit ţara, preşedintele a luat trei case, alea fac 500.000, voi ati jefuit miliarde de euro, lăsaţi mizeriile astea, a luat şi el 3 case când era primar şi vreţi să mânjiţi nevasta omului, păi nu vă e ruşine? La ce să arate? Mizerii, da? Asta vor să arate, să le fie ruşine. Si pe fratele lui Basescu? Păi cu fratele lui Băsescu trebuia, asta e nevasta omului şi nu faci aşa ceva…asta, pentru o casă acum 15 ani, hai, bă, lasă-mă…avem problemă cu o casă?”, a spus Becali.