Gigi Becali, întoarcere de 180 de grade în scandalul ANRP. Dezminte tot ce a spus în 2012

Gigi Becali îşi retrage afirmaţiile făcute în 2012 cu privire la scandalul ANRP. Patronul Stelei spune că nu a fost niciodată şantajat şi că ce a declarat atunci îl viza direct pe Traian Băsescu, nu pe Ioan Oltean sau pe Dorin Cocoş. Mai mult, Gigi Becali susţine că nu a avut de-a face niciodată cu aceste personaje.

27 nov. 2015, 20:11
Gigi Becali, întoarcere de 180 de grade în scandalul ANRP. Dezminte tot ce a spus în 2012

Gigi Becali spunea în 2012 că mita pentru o retrocedare rapidă la ANRP putea ajunge până la 30% din valoarea despăgubirii. Patronul Stelei spunea că vârful de lance al şpăgilor era constituit din Ioan Oltean, fostul chestor al Camerei Deputaţilor şi omul de afaceri Dorin Cocoş. Tot Gigi Becali susţinea atunci că Elena Udrea nu era implicată în afacerea fostului ei soţ.

Citeşte şi Crinuţa Dumitrean, adusă în faţa instanţei. Fosta şefă ANRP, luată din nou cu ambulanţa

Acum, Gigi Becali dă înapoi şi spune că exagera la vremea respectivă. „A fost campanie electorală pentru demiterea lui Traian Băsescu. Făceam politică şi spuneam lucrurile astea. Dacă nu am vorbit cu Oltean în viaţa mea, ce să spun că m-a şantajat? Dacă m-am întâlnit cu Dorin Cocoş o dată la Cotroceni şi o dată în Dubai, cum să spun că m-a şantajat? Sunt alt om, nu mai vreau să jignesc pe cineva.

Citeşte şi REFERAT DNA: „Ioan Oltean era ca un ŞEF pentru Crinuţa Dumitrean. Era o prezenţa constantă în biroul preşedintei”

Eu nu am cunoscut pe nimeni de la ANRP, nicio mafie de la PDL. Vă dau cuvântul meu de onoare că nu m-au şantajat. Am forţat acele lucruri pentru că se auzea în piaţă că se făceau acele lucruri„, a declarat Gigi Becali, la România TV.