Gigi Becali îşi face VILĂ DE LUX ca a lui Pablo Escobar. SURPRIZĂ: în ce zonă va demara CONSTRUCŢIA

Gigi Becali îşi face vilă cu piscină exterioară la Constanţa. Finanţatorul celor de la FCSB intenţionează să investească pe Parcela157/13, zona Palazu Mare.

18 apr. 2019, 13:40
Gigi Becali îşi face VILĂ DE LUX ca a lui Pablo Escobar. SURPRIZĂ: în ce zonă va demara CONSTRUCŢIA

Gigi Becali are o mulţime de terenuri în Bucureşti, însă are şi pe Litoral. Acesta îşi construieşte o vilă cu piscină exterioară la Palazu Mare, aproape de baza de pregătire a celor de la Viitorul, echipa naşului său, Gică Hagi.

Gigi Becali a dat lovitura la PARIURI. Suma URIAŞĂ câştigată de patronul lui FCSB

Gigi Becali şi soţia lui, Luminiţa, au obţinut luni, 15 aprilie, de la Primăria Constanţa, autorizaţia de construire în vederea construirii locuinței individuală parter + etaj, piscină exterioară, împrejmuire. Autorizaţia are valabilitate un an de zile, scrie Replica.

Gigi Becali anunţă o nouă investiţie EXCENTRICĂ. „Toată comuna va mânca pe GRATIS!”

Gigi Becali are o avere de peste 500 de milioane de euro. El detine un palat langa Piata Victoriei, care valoreaza aproximativ 10 milioane de euro, o vila si un domeniu in Pipera, cotate la 5 milioane de euro, masini de lux, actiuni la diverse entitati comerciale, icoane, bijuterii si ceasuri in valoare de 500.000 de euro, numeroase terenuri si cladiri in Bucuresti, Ilfov si Constanta.