GIGI BECALI l-a făcut să plângă pe MIHAI NEŞU. I-a făcut o propunere şocantă

GIGI BECALI l-a sunat joi pe Mihai Neşu, cu puţin timp înainte ca acesta să îşi înmormânteze tatăl. Mai mult, Becali i-a făcut fostului fotbalist o propunere.

24 oct. 2014, 06:51
GIGI BECALI l-a făcut să plângă pe MIHAI NEŞU. I-a făcut o propunere şocantă

Mihăiţă Neşu şi-a înmorâmântat ambii părinţi înr-un interval de numai şase luni. Multă lume i-a fost alături în aceste clipe de profundă durere, iar cu puţin timp înainte să-şi îngroape tatăl, joi, el a primit un telefon de la Gigi Becali, care l-a făcut să plângă.

Potrivit cancan.ro, două minute a vorbit Mihăiţă Neşu la telefon, înainte ca lacrimile să îi şiroiască pe obraji. „Nea Gigi l-a sunat din închisoare pentru a-l încuraja. I-a spus că e sigur că asta este ultima încercare din partea lui Dumnezeu şi că de acum încolo are doi îngeri care să îl vegheze. Ba, mai mult, Becali i-a spus lui Neşu că de acum înainte el va fi tatăl lui.

I-a făcut şi o ofertă şocantă. Aceea de a lăsa totul în spate şi de a se muta în Bucureşti. Gigi îi oferă cazare şi tot ceea ce are nevoie, pentru a face parte din staff-ul tehnic al Stelei, Mihăiţă a rămas fără cuvinte, nu a avut putere să îi răspundă„, a declarat un apropiat al lui Neşu, pentru sursa citată.

Citeşte şi EMOŢIONANT. Prima reacţie a lui Mihai Neşu, după moartea tatălui său