Gigi Becali l-a sfidat pe Papa Francisc. Cum a fost surprins patronul lui FCSB în timp ce bucureştenii îl aclamau pe Suveranul Pontif

Gigi Becali n-a fost deloc interesat de faptul că Papa Francisc a ajuns în România. Patronul celor de la FCSB a preferat să meargă la cumpărături, într-o piață din Floreasca, alături de omul său de încredere, Ionuț Luțu. 

31 mai 2019, 19:12
Gigi Becali l-a sfidat pe Papa Francisc. Cum a fost surprins patronul lui FCSB în timp ce bucureştenii îl aclamau pe Suveranul Pontif

Gigi Becali, ortodox convins, nu a participat la eveniment. Când Papa Francisc vizita Capitala și era apaudat de zeci de mii de oameni, patronul celor de la FCSB a ales să meargă la cumpărături, alături de Ionuț Luțu, poate cel mai credincios și fidel angajat pe care îl are.

Andreea Esca, GEST URIAŞ făcut în avion, alături de PAPA FRANCISC. Ce i-a cerut vedeta TV Suveranului Pontif

Recent, Gigi Becali afirma că nu este interesat de vizita Papei Francisc în țara noastră pentru că vrea să respecte cu sfințenie religia sa ortodoxă.

„Nu mă interesează pe mine că vine Papa. Pe mine mă interesează Patriarhul meu Daniel, ortodox. Dacă face slujbă patriarhul meu, mă duc și în genunchi și dacă face slujbă oricând, și pe câmp, patriarhul meu, eu mă duc. Dar, dacă face Papa, nu mă duc nici la Notre Dame, nici la San Pietro. Nu mă interesează pe mine. Pe mine mă intersează neamul meu, religia mea și casa mea și biserica mea ortodoxă”, anunța Gigi Becali.