Gigi Becali l-a turnat pe Mihai Stoica. Probleme cu legea pentru managerul sportiv de la FCSB

Gigi Becali a dezvăluit că Mihai Stoica i l-a propus pe Luka Zahovic, atacant de la Maribor, intenţie care s-a transformat într-un scandal imens cu agentul jucătorului, Zvonko Milojkovic.

18 iul. 2018, 05:23
Gigi Becali l-a turnat pe Mihai Stoica. Probleme cu legea pentru managerul sportiv de la FCSB

Mihai Stoica a găsit un atacant care i s-a părut bun, pe Luka Zahovic, și i l-a propus lui Gigi Becali. De aici, lucrurile au degenerat.

Gigi Becali l-a turnat pe Mihai Stoica fără să-şi dea seama, dezvîluind că managerul sportiv de la FCSB negociază pentru transfer, ceea ce nu are voie să facă, potrivit condițiilor de eliberare condiționată. Mihai Stoica a dezmințit pe Facebook ceea ce spusese finanţatorul la TV.

Gigi Becali despre tratamentul de întinerire al lui Cristi Borcea: „Mi-a zis: naşule, hai să te fac de 25 ani!” RĂSPUNSUL a fost GENIAL

Apoi, Gigi  Becali voia jucătorul împrumut, lucru care l-a scos din minţi pe Zvonko Milojkovic, impresarul atacantului, care a anunțat că tratativele cu FCSB încetează!

Luka Zahovic, 22 de ani, este fiul lui Zlatko Zahovic, fostul mijlocaș de la Valencia și de la Benfica. A marcat 33 de goluria în ultimele două sezoane din Slovenia, în care a bifat 53 de partide.