Gigi Becali, la biserică: Mi-e ruşine de ce am făcut. Temniţa e cel mai bun lucru din viaţa mea VIDEO

Omul de afaceri Gigi Becali a declarat duminică, după slujba de la biserică, că nu îşi doreşte să se mai implice în viaţa publică și că Steaua va fi doar o societate comercială care va câștiga bani. Totodată, latifundiarul a precizat că toată averea o va da lui Iisus Hristos şi că îi va ajuta pe cei năpăstuiţi de soartă. În plus, acesta a adăugat că "temniţa" l-a ajutat să descopere mântuirea. Întrebat despre afirmaţiile sale legate de mafia de la ANRP, omul de afaceri a declarat că nu îşi mai aduce aminte despre aceasta, ba mai mult îi e ruşine de ce a spus.

29 mart. 2015, 09:40
Gigi Becali, la biserică: Mi-e ruşine de ce am făcut. Temniţa e cel mai bun lucru din viaţa mea VIDEO

Gigi Becali a declarat că îi este ruşine de ce a făcut în trecut. Acesta a precizat că acum îl interesează numai mântuirea şi că toată averea sa o va da lui Iisus Hristos. Omul de afaceri a precizat că după ce va ieși din închisoare vrea să se implice în activități benefice pentru societate, pentru cei năpăstuiți de soartă.

Citeşte şi: Gigi Becali a mers la slujba de duminică în ultima zi de permisie VIDEO

„Eu nu mai stau în viaţa publică. Este opţiunea mea, alegerea mea, mai ales că am şi eu o vârstă. Nu îmi convine să stau la bătrâneţe la puşcărie. Circ nu mai vreau să fac. Nu mai sunt Gigi Becali. Am şters totul cu buretele şi am început o nouă viaţă care se numeşte Gheorghe Becali. Îl caut pe Hristos, oriunde este el, caut mântuirea. Pe cei bolnavi, înfometaţi, săraci (…) Toată averea mea o dau lui Hristos”, a precizat Gigi Becali.

Totodată, omul de afaceri a precizat că închisoarea l-a ajutat să descopere mântuirea.

Nu sunt mândru de mine. Şi dacă mi-e ruşine, nu mai fac. Eu nu mai fac rău la oameni, eu fac doar bine (…)
Cel mai greu e că nu îţi vezi familia. Iustin Pârvu zice că cine n-a fost în temniţă nu ştie a se ruga. Eu nu ştiam să mă rog, nu ştiam ce înseamnă mântuirea.

Temniţa e cel mai bun lucru din viaţa mea (…) Ce înseamnă doi ani de lipsire de libertate faţă de viaţa veşnică? Eu nu ştiam ce înseamnă fără arest”, a adăugat Gigi Becali la ieşirea de la slujba de duminică de la biserica construită de acesta în Pipera. 

Totodată, Gigi Becali a fost întrebat despre mafia de la ANRP. În acest sens, Becali a răspuns că nu îşi mai aduce aminte de mafia de la ANRP, ba mai mult îi e ruşine de ce a spus.

„Ce spuneţi voi de mafia de la ANRP eu nu mai cunosc, nu mai ştiu, habar nu am. Eu sunt Gheorghe şi am uitat de alea. Mi-e şi ruşine că nu mă mai interesează pe mine alea (…) Nici nu mai ţin minte nimic că sunt Gheorghe”, a precizat Gigi Becali.

VEZI şi: Cele mai recente poze cu GIGI BECALI. Patronul Stelei a fost văzut la o cafenea din centrul Capitalei FOTO

Omul de afaceri se află în ultima zi de permisie, din cele 5, de la Penitenciarul Poarta Albă.

Fostul patron al echipei Steaua a primit cu execuţie o pedeapsă de trei ani şi jumătate de închisoare, după ce a fost condamnat, în 20 mai 2013, la trei ani de închisoare în dosarul schimbului de terenuri cu Ministerul Apărării şi a primit ulterior un spor de şase luni, după alte două condamnări, în dosarul „Valiza” şi în cel al sechestrării celor care i-au furat maşina.

Peste zece zile urmează să se judece eliberarea condiţionată a lui Gigi Becali, acesta având mari şanse să părăsească definitiv Penitenciarul Poarta Albă.