Gigi Becali, mai drastic decât oricând: 3-4 jucători trebuie curăţaţi. Începe o nouă eră la Steaua

Gigi Becali a declarat după ce Steaua a câştigat şi Cupa României că de-acum înainte nu se va mai mulţumi cu grupele Ligii Campionilor.

01 iun. 2015, 08:03
Gigi Becali, mai drastic decât oricând: 3-4 jucători trebuie curăţaţi. Începe o nouă eră la Steaua

Gigi Becali anunţă o remaniere masivă a lotului Stelei pentru sezonul următor. După ce a refuzat să-i prelungească contractul lui Costel Gâlcă, antrenor care a câştigat cu roş-albaştrii Cupa Ligii, Cupa României şi campionatul Ligii 1, patronul va face schimbări importante de jucători.

De acum încolo începe o nouă era pentru Steaua. Nu mă mai gândesc doar la grupe de Liga Campionilor, mă gândesc la primăvara Ligii Campionilor, trebuie să fac un pas în plus. Asta înseamnă 6-7 jucători luaţi, trebuie să curăţăm 3-4 jucători„, a spus Gigi Becali.

Citeşte şi Gigi Becali: „Nu-mi pare rău de Gâlcă. Când expiră contractul, salutare. Îi dau cât scrie şi La revedere”

Până să facă Gigi Becali anunţul despre jucătorii care pleacă din Ghencea, Steaua se va despărţi mai mult ca sigur de 5 dintre aceştia: lui Bourceanu şi Rusescu le expiră împrumuturile de la Trabzonspor şi, respectiv, FC Sevilla, iar Latovlevici, Prepeliţă şi Arlauskis îşi termină contractul şi s-au înţeles deja cu alte cluburi.

Gigi Becali anunţase săptămâna trecută că pe lista sa de achiziţii se află Alcenat, Toto Tamuz, Teixeira, Florin Cernat, De Amorim, Budescu şi un portar.