Gigi Becali, anunţ BOMBĂ despre MARCA STEAUA

Gigi Becali a vorbit, vineri, la ieşirea din penitenciarul Poarta Albă despre sigla pe care Steaua a pierdut-o după o decizie luată de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

03 apr. 2015, 12:06
Gigi Becali, anunţ BOMBĂ despre MARCA STEAUA

„Despre sigla Steaua! Pe noi ne interesează că avem palmaresul, istoria, tradiţia şi culorile. Sigla valorează exact cât produc ei. Să o scoată la vânzare la licitaţie să vedem dacă dă cineva ceva pe ea. Ei să-mi dea 10% din vânzări mie ca să pot să o pun pe piept pentru că suporterii nu vor cumpăra tricourile alea. Mă voi lupta cu Europa ca să le fac pe plac suporterilor şi echipa va creşte. Lumea trebuie să ştie că unde nu sunt bani e greu de făcut rezultate şi performanţe”, a spus Gigi Becali.

Fotbal Club Steaua Bucureşti, gruparea finanţată de Gigi Becali, a solicitat Tribunalului Bucureşti anularea mărcii STEAUA, sub care s-a câştigat Cupa Campionilor Europeni, în 1986, dar şi Supercupa Europei, în 1987, aflată în proprietatea Clubului Sportiv al Armatei. FC Steaua are în această speţă calitatea de reclamant, pârâţi fiind Clubul Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti (UM 02301) şi Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci (OSIM).