Gigi Becali, MESAJ BOMBĂ pentru presa din ROMÂNIA

Gigi Becali a vorbit despre relaţia cu presa şi a dezvăluit ce va spune în conferinţa de presă pe care o va organiza după ce va fi eliberat.

23 ian. 2015, 11:32
Gigi Becali, MESAJ BOMBĂ pentru presa din ROMÂNIA

„O să fac o conferinţă de presă în care o să-i rog pe toţi jurnaliştii aşa: «Vă rog în genunchi să-mi lăsaţi fetele şi nevasta în pace, să nu le mai filmaţi că nu-i frumos!»”, a fost mesajul lui Gigi Becali, transmis  printr-un intermediar, scrie Ring.

Gigi Becali, PRIMUL GEST după ieşirea din ÎNCHISOARE

„De sărbători, am stat cu familia şi îi dau slavă lui Dumnezeu că a fost bine. Am stat numai acasă: cu mama, cu soţia, cu fetele. Am stat numai acasă ca să nu mă mai întâlnesc cu ziariştii. Păi, n-aţi văzut că au zis, că n-o să ajung la puşcărie, că e viscol?!… Când ziceau ei aşa, eu eram deja în puşcărie”, a mai spus Gigi Becali.

GIGI BECALI, anunţ ŞOC din închisoare: „VÂND STEAUA!”. Motivul este INCREDIBIL

Întrebat dacă o să fie socru-mic imediat ce va fi liber, Gigi Becali spune: „Alea sunt minciuni! Se miră presa ce să mai inventeze. Să-mi ţină Dumnezeu fetele mele aşa cum le-am crescut, că eu le-am crescut în frica de Dumnezeu şi în dragoste de Hristos. Hristos e mai bun profesor decât toţi profesorii”.