Gigi Becali, GEST URIAŞ pentru Mihai Stoica făcut din ÎNCHISOARE

Gigi Becali a fost şocat când a aflat de problemele financiare ale familiei lui Mihai Stoica şi a decis să-l ajute urgent pe cel mai apropiat colaborator al său de la Steaua.

29 mai 2014, 06:02
Gigi Becali, GEST URIAŞ pentru Mihai Stoica făcut din ÎNCHISOARE

Gigi Becali a aflat de la televizor că Mihai Stoica are probleme financiare, anunţă Fanatik.

„Se uita la televizor, la Poarta Albă, atunci când a auzit că Meme a spus în faţa judecătorilor că trebuie să-l elibereze pentru că fata sa trăieşte acum doar din ce bani îi mai trimit bunicii ei, care sunt pensionari. Aproape că înnebunise. Ne-a şi zis la telefon: păi, bine, bă, adică eu i-am ajutat pe toţi şi tocmai pe Meme să-l las acum la greu, care a fost lângă mine mereu? De ce nu mi-o fi zis el mie direct, nu ştiu!”, a fost reacţia lui Gigi Becali.

Gigi Becali a decis să-i achite lui Mihai Stoica salariul pe toată perioada petrecută în puşcărie, adică 30.000 de euro, plus o primă pentru câştigarea campionatului, undeva în jurul a 25.000 de euro! Gigi Becali le-a ordonat oamenilor săi de încredere să ia legătura cu fosta soţie a lui Mihai Stoica pentru a stabili cum doreşte să primească banii, mai scrie Fanatik.