Gigi Becali vrea să fie mutat de la Jilava după ce a fost sancţionat de conducerea penitenciarului VIDEO

Gigi Becali ar putea fi transferat la Penitenciarul Poarta Albă, informează România TV. Avocatul latifundiarului, Bogdan Vlad, a declarat că acesta este supărat că a fost sancţionat de conducerea penitenciarului.

30 aug. 2013, 14:58
Gigi Becali vrea să fie mutat de la Jilava după ce a fost sancţionat de conducerea penitenciarului VIDEO

Gigi Becali a făcut o solicitare în care arată că doreşte să fie mutat la Penitenciarul Poarta Albă.

„La acest moment relaţiile domnului Becali cu conducerea penitenciarul sunt deteriorate, a fost sancţionat. Am înţeles că există o solicitare în acest sens (de a fi transferat la Penitenciarul Poarta Albă n.r.) şi e posibil să se materializeze. Când eram în grefă cu dânsul, cineva din conducere a intervenit, am înţeles că a venit cineva de la minister, probabil este în legatură şi cu acest transfer”, a declarat avocatul lui Gigi Becali.

Vezi şi IMAGINI INEDITE din închisoare. Gigi Becali, tratat regeşte. Vezi cine îi face MASAJ VIDEO

Latifundiarul a fost sancţionat de conducerea penitenciarului Jilava ca urmare a faptului că latifundiarul a folosit cartela unui deţinut pentru a telefona în exteriorul închisorii. El nu va avea drept de muncă timp de 30 de zile şi nu va putea participa la activităţi sportive şi culturale.

Mai mult, Gigi Becali a fost surprins recent în timp ce s-a întâlnit în curtea Penitenciarului Jilava cu procurorul Max Bălăşescu. Latifundiarul din Pipera a fost fotografiat când stătea de vorbă chiar cu procurorul care l-a băgat la închisoare. Acum, Max Bălăşescu se află şi el în spatele gratiilor.

Citeşte şi Becali DĂ INDICAŢII pentru Steaua, chiar şi din puşcărie. VEZI ce ordine le-a transmis lui MEME şi Argăseală

 


loading...
Partenerii noștri