Gigi Becali n-a mai rezistat şi s-a luat de Hagi: Când joacă împotriva noastră toţi îşi dau viaţa

FCSB transferă pe bandă rulantă şi în afara perioadei de mercato. Gigi Becali a anunţat sosirea unui nou fotbalist la echipa antrenată de Mihai Teja, dar nu a uitat să-i înţepe pe rivali.

02 apr. 2019, 11:15
Gigi Becali n-a mai rezistat şi s-a luat de Hagi: Când joacă împotriva noastră toţi îşi dau viaţa

Claudiu Belu şi-a reziliat contractul cu Astra Giurgiu şi se va prezenta, în câteva zile, la şedinţele de pregătire ale FCSB-ului. Fotbalistul a semnat deja cu FCSB un contract valabil din vara lui 2019, dar pentru că a întrerupt înţelegerea cu Astra va veni mai devreme să se antreneze cu echipa roş-albastră. Mutarea a fost confirmată de Gigi Becali.

Într-o intervenţie la PRO X, Gigi Becali nu s-a abţinut să nu-l critice pe finul său, Gheorghe Hagi, care a jucat cu rezervele în deplasarea de la Sepsi, motivând că este pripritat meciul de joi, de la Craiova, din semifinalele Cupei. „Eu aşa am dat ordinul. Dacă reziliază cu Astra, să vină să se antreneze cu echipa. Dar acum nu mă interesează de Belu, mă interesează să nu ne mai scoată mingea din poartă şi să se joace meciurile din playoff cum trebuie. Că văd că pe toţi acum îi interesează doar Cupa, dar când joacă împotriva noastră toţi îşi dau viaţa„, a spus Gigi Becali.