Gigi Becali n-a mai suportat şi L-A DAT AFARĂ. Motivul pentru care l-a demis de la FCSB

Gigi Becali nu a mai suportat situația de la FCSB și a decis să-l dea afară pe preparatorul fizic Marian Lupu. Picătura care a umplut paharul a fost accidentarea lui Ioan Hora. Atacantul a făcut întindere la antrenamentul de duminică dimineață.

28 iul. 2019, 12:47
Gigi Becali n-a mai suportat şi L-A DAT AFARĂ. Motivul pentru care l-a demis de la FCSB

Gigi Becali este nemulțumit de faptul că la echipă sunt foarte mulți jucători accidentați și a hotărât să nu mai continue colaborarea cu Marian Lupu, pe care-l consideră principalul vinovat pentru situația accidentărilor.

Marian Lupu a ajuns la FCSB în ianuarie 2017, la șase luni după ce Thomas Neubert a plecat la ŢSKA Sofia. Lupu mai fusese preparatorul fizic al roș-albaștrilor și pe vremea lui Cosmin Olăroiu. Acesta a mai fost și la echipa națională mare, dar și U21. Fostul preparator al echipei lui Gigi Becali s-a ocupat și de jucători de tenis, precum Victor Hănescu și Irina Begu.

FCSB în Ghencea! Helmuth Duckadam a făcut un anunţ de ULTIMĂ ORĂ

FCSB are în continuare infirmeria plină. Pe lângă Mihai Pintilii, Bogdan Andone nu se poate baza pe încă șase jucători, Marko Momcilovic, Dragoș Nedelcu, Olimpiu Moruțan, Mihai Roman, Harlem Gnohere şi Ioan Hora.