Gigi Becali, NAŞ de botez pentru copilul cuplului Gabriela Firea – Florentin Pandele

Toate îi merg din plin lui Gigi Becali în ultima perioadă. Om liber şi proaspăt campion cu Steaua, latifundiarul se pregăteşte de încă un eveniment fericit: îi va boteza bebeluşul Gabrielei Firea. Becali a fost şi naşul de cununie al cuplului Firea-Pandele şi tot el le-a creştinat şi primul copil.

30 mai 2015, 14:23
Gigi Becali, NAŞ de botez pentru copilul cuplului Gabriela Firea – Florentin Pandele

Gigi Becali se pregăteşte de încă un moment fericit, informează România TV. Afaceristul le va boteza al doilea copil lui Gabi Firea şi Florentin Pandele, după ce tot el le-a creştinat şi primul copil şi le-a fost şi naş la nuntă.

Citeşte şi Plăcerea SECRETĂ a lui Gigi Becali. Ce brunetă celebră i-a sucit minţile FOTO

Dacă la nuntă Becali s-a distrat de minune, la botezul primului copil al cuplului Firea-Pandele, milionarul a fost mult mai serios. 

Sunt suficiente însă doar câteva ritmuri de muzică machedonească, pentru ca Gigi Becali să iasă la joc, aşa cum numai el ştie. Gabriela Firea a mai avut o ofertă de la cineva important, pentru a-i năşi copilul. Culmea, tocmai de la Traian Băsescu, cu care a fost la cuţite în ultimii ani.

„Gabi Firea e şi om politic, în relaţia cu mine va trebui să se hotărască, vrea să fie mămica în luna a opta, sau omul politic. Eu îi dau categoric şansa să fie mămicuţa în luna a opta şi dacă vrea, îi şi botez copilul”, spunea Traian Băsescu. 

Citeşte şi IMAGINI FABULOASE. Gigi Becali, SHOW TOTAL într-un restaurant din centrul Capitalei VIDEO

Firea nu s-a obosit nici măcar să-l refuze pe Băsescu, aşa că se aşteaptă din nou un mare show, cu Gigi Becali în prim-plan.