GIGI BECALI nu-l poate da afară pe Gâlcă de la Steaua. Clauza uluitoare care îl ţine pe antrenor în funcţie

Constantin Gâlcă a fost numit antrenor la Steaua imediat după plecarea lui Laurenţiu Reghecampf în Arabia Saudită, dar după ce echipa a ratat calificarea în primăvara europeană s-a vorbit insistent de demiterea sa.

17 dec. 2014, 10:22
GIGI BECALI nu-l poate da afară pe Gâlcă de la Steaua. Clauza uluitoare care îl ţine pe antrenor în funcţie

Constantin Gâlcă a semnat în vară cu Steaua un contract pe un sezon, cu opţiune de prelungire pe încă unul. Echipa conduce detaşat în clasamentul Ligii 1, la jumătatea campionatului, însă GIGI BECALI este nemulţumit de performanţele antrenorului, care nu numai că nu a reuşit să o califice pe Steaua în grupele Ligii Campionilor, dar a ratat şi prezenţa în primăvara Ligii Europa.

Mai mult, GIGI BECALI Gigi a luat în calcul schimbarea lui Gâlcă, iar Mihai Teja, prospăt numit la Dinamo, a fost la un pas să ajungă în Ghencea, dar Gâlcă nu a putut fi dat afară. Fanatik.ro a aflat că Gâlcă are o clauză în contract, conform căreia nu poate fi demis dacă Steaua se află pe primul loc în Liga 1.

Citeşte şi Antrenorul Stelei, Costel Gâlcă: „Nu mă întrebaţi de demisie”

Nu l-a dorit de la bun început, dar lui Gigi i-a plăcut că e un antrenor ieftin. Costel a acceptat 5.000 de euro pe lună doar după ce a stipulat în înţelegerea cu Steaua o clauză conform căreia nu poate fi demis dacă echipa se află pe locul unu!„, au explicat sursele fanatik.ro. Cum Steaua are un avans de nouă puncte faţă de locul secund, sunt mari şanse ca Gâlcă să încheie sezonul pe banca roş-albaştrilor.

GIGI BECALI are, totuşi, pîrghiile necesare pentru a-l demite pe Gâlcă, Însă dacă ar face-o acum, patronul Stelei ar fi obligat să-i plătească tehnicianului suma de 30.000 de euro.