Gigi Becali nu mai bagă bani în fotbal: „Vând tot”

Becali susține că în acest moment speră să dea lovitura cu tinerii pe care-i are la echipă, referindu-se aici la Dennis Man, Florinel Coman, Olimpiu Moruțan sau Florin Tănase, chiar dacă ultimul a ajuns la 25 de ani.

12 mai 2020, 11:47
Gigi Becali nu mai bagă bani în fotbal: „Vând tot”

Gigi Becali poate da lovitura pe timp de pandemie. Finanțatorul FCSB este aproape să face cel mai scump transfer din fotbalul românesc. Dennis Man este dorit în Italia, conform patronului roș-albaștrilor.

Becali susține că echipa care-l vrea este dispusă să dea 15 milioane de euro pentru Man, dar banii în trei rate, iar prima tranșă să fie de 8 milioane de euro. Finanțatorul FCSB a lăsat de înțeles că va accepta oferta.

„Eu am auzit că e o echipă din Italia care voia să dea 15 milioane de euro. Voiau să dea banii în trei rate, prima rată de opt milioane. Nu e Fiorentina, nu e Roma.

E o echipă mare din Italia, aproape de capitală, nu e din Capitală. Se poate compara cu capitala, ca și oraș. Am zis: trimite oferta la club. Până nu văd oferta la club, nu mai vorbesc”, a declarat Becali la Pro X.

”Vând tot, până nu văd ce se întâmplă nu mai cumpăr nimic. Pe mine mă interesează acu copiii mei, ăștia tineri, bine… și Tănase, că are 25 și pot să iau bani și pe el”, a anunțat Becali la Pro X.

Gigi Becali a anunțat că este dispus să renunțe la Florin Tănase pentru 5 milioane de euro. Ajuns la 25 de ani, Florin Tănase este lăudat de Gigi Becali. Finanțatorul FCSB susține că acesta este cel mai bun la antrenamente.

„Cel mai bun, cel care-i bate pe toți, este Tănase, nu stă la discuții cu nimeni”, a mai spus Becali.