Gigi Becali nu vrea să plătească daune morale pentru înjurături. Dosarul a ajuns la Curtea de Apel

Gigi Becali nu vrea să plătească daune după ce a înjurat în direct un profesor universitar. Obligat la despăgubiri de 10.000 de lei, Becali a contestat decizia judecătorilor. Întreg scandalul dintre latifundiar şi profesorul Radu Carp s-a întâmplat acum 4 ani, chiar în direct la România TV. Ca să scape de proces, Gigi Becali îşi cere public scuze.

18 nov. 2016, 08:49
Gigi Becali nu vrea să plătească daune morale pentru înjurături. Dosarul a ajuns la Curtea de Apel

Judecătorii de la Curtea de Apel Bucureşti urmează să se pronunţe cu privire la decizia lui Gigi Becali de a contesta plata dauneulor morale către Radu Carp. Scandalul a avut loc în 2012, atunci când profesorul universitar Radu Carp a spus că Gigi Becali este interesat să candideze la alegerile parlamentare doar pentru că vrea să obţină imunitate.

Citeşte şi Dumitru Dragomir i-a luat pământul lui Gigi Becali la TABLE. „Am făcut 16 vile pe terenul ăla!”

Becali, care la vremea respectivă avea trei dosare penale pe rol, şi-a ieşit din minţi şi l-a înjurat pe Carp, în direct la România TV. Carp l-a dat apoi pe Gigi Becali în judecată, iar Tribunalul Bucureşti a stabilit că patronul Stelei trebuie să plătească daune morale de 10.000 lei. Cum Becali a făcut contestaţie, dosarul a ajuns pe rol la Curtea de Apel, care va da o soluţie definitivă. Ca să scape de plata daunelor, Gigi Becali îşi cere scuze public.

Scandalul din 2012, dintre Gigi Becali şi Radu Carp: