Gigi Becali, o nouă înfrângere în războiul cu Armata legat de MARCA STEAUA. Ce a decis INSTANŢA

Joi, la Tribunalul Bucureşti, a mai avut loc o bătălie între Clubul Sportiv al Armatei Steaua și FCSB, gruparea din Liga 1 finanţată de Gigi Becali.

25 ian. 2018, 16:50
Gigi Becali, o nouă înfrângere în războiul cu Armata legat de MARCA STEAUA. Ce a decis INSTANŢA

Tribunalul București a respins o excepție invocată de avocații  FCSB și a amânat pentru 7 martie pronunțarea în dosarul în care CSA Steaua îi cere lui Gigi Becali daune de 37 de milioane de euro.

Cătălin Zmărăndescu, primele declaraţii despre Gigi Becali după RUPTURĂ. Cum a ajuns să lucreze pentru patronul FCSB

„Avocații FCSB au invocat faptul că acțiunea CSA Steaua ar fi fost tardivă, dar instanța nu a ținut cont și a respins argumentul. Cazul va merge mai departe, noul termen urmând să aibă loc pe 7 martie”, au precizat surse judiciare.

Decizia nu va fi definitivă, putând fi atacată cu apel. Procesul a început în septembrie 2016, iar până acum au fost mai multe termene și amânări.

Gigi Becali primeşte o LOVITURĂ TERIBILĂ. Ar fi fost AFACEREA ANULUI

După ce a câştigat definitiv brandul Steaua, Ministerul Apărării Naţionale a solicitat în mod oficial să fie evaluată marca. În februarie 2016 a venit şi rezultatul evaluării, care a stabilit un nivel de 57,3 milioane de euro.

„În 5-6 luni o să fim din nou Steaua! Câştig toate procesele, o să vedeţi. În câteva luni se rezolvă. Cum să ceri atâţia bani? Un club, cu tot patrimoniul, se vinde cu câteva milioane de euro. Cum să ceară CSA 37 de milioane pentru o marcă licențiată?”, spunea acum câteva luni Gigi Becali.