Gigi Becali după victoria cu Ajax: „O să dau un milon de euro la Muntele Athos”

Gigi Becali, patronul echipei Steaua, extrem de mulţumit de rezultatul meciului Steaua-Ajax, a spus că va dona un milion de euro călugărilor de la Muntele Athos.

22 feb. 2013, 09:14
Gigi Becali după victoria cu Ajax: „O să dau un milon de euro la Muntele Athos”

La finalul unui meci senzațional, în urma căruia Steaua s-a calificat în „optimile” Ligii Europa, Gigi Becali a declarat că era timpul pentru o bucurie, după supărările din ultima vreme. 

„Hrisots și Dumnezeu mi-au dat această bucurie, pentru că am fost chinuit în ultima vreme. Mi-au dat ca să-mi ia răutatea. O să dau un milon de euro la Muntele Athos. Chiar mă ofitcam că, în minutul 60, Ajax nu trăsese niciun șut la poartă. Aici, la noi, credința e mai puternică. Nu în Olanda, pe străzile alea cu droguri”, a spus Becali la Digi Sport 1.

Echipa Steaua Bucureşti s-a calificat în optimile Ligii Europa, după ce a învins, joi, pe Arena Naţională, cu scorul de 4-2 la loviturile de departajare, formaţia olandeză Ajax Amsterdam, în manşa secundă a 16-imilor competiţiei.

După 120 de minute de joc, scorul era 2-0, golurile fiind marcate de Latovlevici ’38 şi Chiricheş ’76.

La loviturile de departajare, pentru Steaua au înscris Rusescu, Nikolici, Filip şi Latovlevici. Pentru Ajax Amsterdam au marcat Eriksen şi De Jong şi au ratat Schone şi Moisander.

În tur, Ajax Amsterdam s-a impus cu scorul de 2-0.