Gigi Becali: „O să terminăm cu acest Burleanu. O să-l dăm afară!”

După eșecul naționalei României de la EURO 2016, președintele FRF, Răzvan Burleanu, are un nou contestar. Este vorba despre patronul Stelei, Gigi Becali.

28 iun. 2016, 12:13
Gigi Becali: „O să terminăm cu acest Burleanu. O să-l dăm afară!”

Gigi Becali s-a supărat pe o regulă pe care Burleanu vrea să o implementeze în fotbalul românesc, și anume ca 10% din suma obținută pentru fiecare transfer să fie reinvestită în centrul de copii și juniori al echipeir respective.

„Domnul Burleanu bate câmpii!. O să vedeţi că o să facem o acţiune noi acum, cât de curând, să terminăm cu acest Burleanu! Cum poate el să ne oblige pe noi, societate comercială, ce să facem cu banii pe care îi câştigăm?! Băiatul ăsta e de pe planetă cu extratereştrii!” a declarat Becali potrivit GSP.

El a comentat și altă regulă impusă de FRF: „A mai scos el o lege prin care ne obligă să jucăm cu un titular sub 21 de ani. Aici recunosc, e vinovat şi Argăseală, pentru că nu am atacat în instanţă la timp această decizie. Nu are voie să facă aşa ceva. Burleanu e ca Sandu, se crede stăpân la FRF! Le dă prime ălora din Comitetul Executiv şi ăia votează ce spune el. O să îl dăm noi afară pe Burleanu, să vină cineva care să ştie să conducă şi să se priceapă la fotbal. El habar nu are de sportul acesta, inventează legi…”


loading...