Gigi Becali, o vede deja pe FCSB în grupe: Jucăm trei zile cu Guimaraes şi nu ne dau gol. Dacă ăştia ne pot marca, îmi tai capul

Gigi Becali a declarat după meciul de Europa League că FCSB va câştiga meciul retur cu Vitoria Guimaraes, din play-off, el menţionând că portughezii nu au cum să înscrie în poarta echipei bucureştene.

23 aug. 2019, 05:07
Gigi Becali, o vede deja pe FCSB în grupe: Jucăm trei zile cu Guimaraes şi nu ne dau gol. Dacă ăştia ne pot marca, îmi tai capul

„Guimaraes e mai slabă echipă decât Mlada Boleslav. Sunt o echipă care nu ne pot marca gol. O să-i batem 2-0 acolo. E prea lentă, nu au nici valori, nici tehnică, nimic..

Nu au cum să ne învingă. Momentul ăsta e mai uşor. Ăia de la Mlada mai puteau marca gol, ăştia nu pot marca gol. Jucăm trei zile cu ei, nu ne dau gol. Când era mingea la ei, după două pase era la noi. Dacă ăştia ne pot marca gol îmi tai capul. Suntem trei clase peste ei, chiar şi la forţă. N-au nicio viteză de joc. 99 la sută calificare, unu la sută ghinion. Suntem calificaţi în grupe. Asta-i echipă care să ne bată pe noi?„, a spus Gigi Becali, la Pro X.

Formaţia FCSB a remizat, joi seară, la Giurgiu, scor 0-0, cu echipa Vitoria Guimaraes, în prima manşă a play-off-ului Ligii Europa.

Returul va avea loc joia viitoare, de la ora 22.00, la Guimaraes.