Gigi Becali petrece Revelionul la biserică alături de fiicele sale

Gigi Becali petrece Revelionul la Biserică alături de fetele lor, afaceristul susține că este mândru de ginerele său care este foarte credincios.

31 dec. 2020, 16:25
Gigi Becali petrece Revelionul la biserică alături de fiicele sale

Gigi Becali petrece Revelionul la biserică. Afaceristul va petrece seara dintre ani la biserică alături de ginerele lui, care este credincios. Mai mult decât atât, Gigi Becali îl consideră pe acesta ca propriul fiu.

Citește și: Revelion 2021. Cea mai lungă şi spectaculoasă petrecere este la România TV, show-ul de care se va vorbi tot anul viitor

”Am luat un ginere de stau lângă el și plâng, doamne cum mi-ai dat așa ceva. Că nu mi-ai dat băiat, mi-ai dat trei fete, dar mi-ai dat băiat acum băiat bun și credincios, stă în biserică cu mine. Marea mea bucurie este că fata, și aia mijlocie si eu, facem Revelionul la biserică. La fără cinci să fiu în bierică, să petrec anul” , a explicat Gigi Becali.

Gigi Becali petrece Revelionul la biserică. Afaceristul a făcut un gest incredibil pentru sute de copii din Uganda, Africa. Omul de afaceri a construit acolo o mănăstire, unde îi ajută pe localnici. Latifundiarul din Pipera este cunoscut pentru actele sale de caritate, pe care le-a făcut de-a lungul timpului, atât pentru oamenii din ţară, cât şi pentru străini.

În perioada în care a refuzat aparitiile publice, patronul FCSB a definitivat construcţia unei mănăstiri ortodoxe în Uganda. Acolo are în grijă sute de copii, cărora le asigură hrana. Uganda e una dintre cele mai sărace ţări din lume. Ţara are o populaţie de 43 de milioane de locuitori şi e în frământări politice de zeci de ani. Doar un sfert din populaţie are acces la electricitate.