Gigi Becali poate rămâne şi fără FCSB. Armata i-a deschis un nou proces

Clubul Sportiv al Armatei Steaua vrea să-l lase pe Gigi Becali şi fără marca FCSB, locotenent-colonelul Florin Talpan pornind o nouă acţiune în justiţie.

11 ian. 2017, 07:51
Gigi Becali poate rămâne şi fără FCSB. Armata i-a deschis un nou proces

Florin Talpan a depus o nouă solicitare la Tribunalul Bucureşti, părţile reclamate fiind SC FC Steaua Bucureşti SA, firma lui Gigi Becali, şi Oficiului de Stat pentru Invenţii şi Mărci (OSIM)

Potrivit ProSport, în noul proces, CSA Steaua solicită anularea mărcii FCSB, deţinută de Gigi Becali, susţinând că aceasta ar putea fi confundată cu marca Steaua, cea pe care Becali nu are dreptul să o folosească. De altfel, în sentinţa Curţii de Apen Bucureşti din decembrie se arată că echipa lui Gigi Becali nu are dreptul de utiliza însemnele Steaua şi Steaua Bucureşti, dar nici „semne similare„.

Florin Talpan susţine în demersul sau că FCSB este un semn similar, care poate crea confuzie şi, prin urmare, poate prejudicia deţinătorul mărcii Steaua. Reacţia Clubului Sportiv al Armatei Steaua vine după ce Gigi Becali a anunţat că va schimbă numele echipei sale în FC Star Bucureşti, urmând să utilizeze pe viitor marca FCSB.