Dezvăluire INCENDIARĂ. Cum trişa Gigi Becali la POKER şi BARBUT. „Când făcea cărţile, avea…”

Gigi Becali a recunoscut că a fost un împătimit al jocurilor de noroc, dar nu a vorbit niciodată despre metodele ingenioase de a trişa la poker sau barbut, dezvăluite de Dumitru Dragomir, unul dintre adversarii săi de la masa de joc, în cartea autobiografică "Meciurile vieţii mele".

15 feb. 2017, 08:41

Gigi Becali apela la metode indredibile pentru a trişa.

Alexandra Becali s-a transformat într-o BOMBĂ SEXY. Imagini incendiare cu fiica lui Gigi Becali FOTO

„M-a invitat într-o seara la Lido să jucam poker în doi. După câteva mâini, îl văd că dă cărţile încet şi se tot uita ca înecatu’ să le desluşească. M-am prins şi l-am controlat. Avea un ciob de oglindă între teancurile de bani şi când făcea el cărţile vedea întotdeauna ce am eu în mână”, a dezvăluit Dumitru Dragomir.

Gigi Becali n-a suportat UMILINŢA. Gest INCREDIBIL al patronului de la STEAUA

Dumitru Dragomir susţine că a fost debarcat de la Liga Profesionistă de Fotbal pentru că a refuzat o şpagă de 20 de milioane pentru a-i da lui Arpad Paszkany drepturile TV fără licitaţie.

STEAUA nu mai există OFICIAL. Ce s-a întâmplat cu marile echipe DEPARTAMENTALE din ŢĂRILE COMUNISTE

Conform lui Dragomir, patronul clujenilor ar fi oferit 175 de milioane de euro pentru drepturile TV pe o perioadă de cinci ani, dar şi un comision de 20 de milioane de euro pentru şeful LPF, dar o parte ar fi trebuit întoarsă cu dedicaţie pentru campania electorală din 2014. Dumitru Dragomir susţine că a refuzat să se implice în afacere, aşa că a fost ameninţat de Arpad Paszkany că va înlăturat de la conducerea LFP.