Gigi Becali pregăteşte un TRANSFER-BOMBĂ. Un fundaş central din Turcia este anunţat la FCSB

Gigi Becali i-a criticat dur pe cei doi fundaşi centrali ai lui FCSB, Mihai Bălaţa şi Bogdan Planic, după înfrângerea cu Sepsi, şi pregăteşte un transfer surpriză!

06 dec. 2018, 06:59
Gigi Becali pregăteşte un TRANSFER-BOMBĂ. Un fundaş central din Turcia este anunţat la FCSB

Gigi Becali i-a desfiinţat pe Bălaţa şi Planic după Sepsi – FCSB 4-2.

„Toti l-au laudat pe Planic. Planic, Planic, Planic, am luat goluri din cauza lui! L-au desemnat jucatorul anului, dar nu e. Eu o sa cumpar fundas central ca nu avem. Eu o sa iau si fundas central, ca nu mai las pe nimeni. Cel mai slab fundas central pe care l-am avut eu la Steaua e Balasa. Stii ce trebuie sa fac cu el? Bine, tata, ai contract, ia banii si stai pe banca. I-am marit salariul si el ce face?” a declarat Gigi Becali.

Gigi Becali, preaviz pentru Dică: Îl respect mult ca om, dar ca antrenor… să mă ierte!

O varianta pentru apararea celor de la FCSB este anuntata de presa din Turcia. Conform celor de la Yeniakit, FCSB vrea sa-l readuca pe Paul Papp. Fundasul de 29 de ani joaca in prezent la Sivasspor, insa a fost pus pe lista de transferuri dupa ce a evoluat in doar 5 partide in acest sezon.

Paul Papp a jucat la FCSB intre 2014 si 2016, fiind criticat dur de patronul echipei dupa infrangerea cu Partizan Belgrad din preliminariile UEFA Champions League, scor 4-2, in august 2015.