Gigi Becali, prima reacţie despre nunta fiicei sale. Ce a spus despre viitorul său ginere

Gigi Becali se pregătește pentru unul dintre cele mai importante momente din viața lui. Teodora Becali, fiica lui cea mare, a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Mihai Theodor Mincu, cunoscut și sub numele de "Prințișorul din Dobroești".

08 mart. 2019, 17:34
Gigi Becali, prima reacţie despre nunta fiicei sale. Ce a spus despre viitorul său ginere

Gigi Becali este cucerit cu ginerele său și spune că de acum încolo nu-l va ma interesa de fiica lui, căci e sigur că este pe mâini bune.

„Are peste 1,85m, așa cum îmi place mie. Am o familie, sunt foarte fericit. E adevărat că în octombrie o să facem nunta. În București o facem. Mai multe nu vreau să spun, că nu vor ei și vreau să le fac pe plac. Eu i-am zis: tată, faci ce vrei, nu mă mai interesează ce faci. Cât ai stat la mine în casă ai fost cu mine, ai făcut ce ai vrut! Dar am încredere că va face numai bine”, a spus Gigi Becali la România TV.

Nunta anului în România: Gigi Becali va fi socru mic! Când şi cu cine se mărită fata cea mare a patronului FCSB

Cât despre noii membri ai familiei, afaceristul are numai cuvinte de laudă: „Sunt și ei oameni avuți. E o familie curată, frumoasă și asta mă bucură și mai mult.” Legat de cum va petrece în ziua cea mare, latifundiarul afirmă că nu se va mai da peste cap ca în alte dăți”.

„Dansul nu ma iface parte din ființa mea. Nu îmi mai place. Nu îmi mai place nici muzica”, a mai spus Becali. „Sunt în bucurie de o săptămână. Trăiesc bucuria asta de când i-am cunoscut familia. Bine, ei i-a dat inelul mai de mult. Ei au primit binecuvântarea și de la un episcop”, a mai spus Gigi Becali.