Gigi Becali, prima reacţie după ce FCSB s-a întors cu victorie în Ghencea. „Acum nu ştiu, sper să mai vedem, să nu ne grăbim”

Gigi Becali s-a declarat mulțumit de jocul echipei sale la meciul cu CFR Cluj, scor 1-0, mai ales de faptul că FCSB a dominat la capitolul posesie, așa cum și-a exprimat dorința în nenumărate rânduri. 

07 aug. 2023, 11:58
Gigi Becali, prima reacţie după ce FCSB s-a întors cu victorie în Ghencea. „Acum nu ştiu, sper să mai vedem, să nu ne grăbim”
Gigi Becali, prima reacţie după ce FCSB s-a întors cu victorie în Ghencea. "Acum nu ştiu, sper să mai vedem, să nu ne grăbim" / Colaj foto: ProSport

Gigi Becali, prima reacţie după ce FCSB s-a întors cu victorie în Ghencea. Patronul roş-albaştrilor a evidențiat și câțiva jucători care i-au plăcut la meciul din Ghencea.

„Când am văzut că mingea era la noi… Parcă jucam cu o echipă din C. Acum nu știu, sper să mai vedem, să nu ne grăbim. Au fost obosiți. Nu pot să spun de cine mi-a plăcut. Pantea mi-a plăcut cel mai mult! Și Risto mi-a plăcut, deși era delăsător. Roberto Carlos e numele lui. Așa de puternic e și are niște picioare… Are personalitate pentru că are încredere în picioarele lui. Trebuie să îi mulțumim și lui Pițurcă că i-am dat încredere lui Dawa. Mi-a zis că un fotbalist trebuie să aibă forță și viteză, restul se lucrează. I-am dat încredere. Să dăm Cezarului ce e al lui Cezarului. Asta a fost situația cu el”, a spus Gigi Becali, conform Fanatik.

Gigi Becali nu a fost prezent la meci, iar Mihai Stoica, managerul general al echipei, a explicat motivul înaintea partidei: „Nu vine Gigi la meci. El nu vine nici pe Arenă, nu vine la meciuri. Eu nu pot să stau pe bancă pentru că nu sunt delegat. Dacă s-ar fi luat în considerare că Pintilii e cursant la licența A și ar putea îndeplini sarcinile unui antrenor secund, era altceva. Așa, el e delegat și trebuie să fie pe bancă”.

Citeşte şi: Vasile Dîncu, declaraţie halucinantă: „Stadionul Steaua e făcut din bani publici, dar nu trebuie să producă neapărat profit!”

Victor Ponta, prezent la meciul FCSB – CFR Cluj din Ghencea. „Am strigat FORŢA STEAUA! Toţi am fi fericiţi să vedem o singură echipă”

Victor Ponta, fost premier al României, a fost ţi el prezent, duminică seară, pe Stadinul Steaua. „Dupa mai multi ani am revenit pe Arena Steaua din Ghencea  pentru meciul FCSB – CFR Cluj . Sunt „stelist” de peste 40 de ani; am fost de nenumarate ori la meciuri istorice sau obisnuite. Stadionul este construit din bani publici (400 milioane de lei) si trebuie sa fie deschis suporterilor care platesc bilet si vin sa isi incurajeze echipa (pentru azi toate locurile au fost ocupate – aproape 30.000)! Toti cei prezenti azi acolo am strigat „Forta Steaua” si toti am fi fericiti sa vedem o singura echipa , unita si puternica ( nu doua care se sfasie intre ele din ambitii stupide, orgolii , prostie sau ticalosie)! Stadionul a fost „sechestrat” pana azi de un bugetar imbracat (din pacate) in uniforma de militar care plangea pe la showuri televizate! Haideti sa avem din nou sport in Romania – sa lasam suporterii sa isi sustina echipele – sa convingem tinerii sa vina la stadion sau in salile de sport!”, a scris Victor Ponta pe Facebook.