GIGI BECALI, primele declaraţii după ce a fost ELIBERAT. Ce spune despre Băsescu şi Ponta VIDEO

Gigi Becali a fost eliberat condiţionat, vineri, conform unei decizii a Tribunalului Constanţa. La ieşirea din Penitenciarul Poarta Albă, Gigi Becali a făcut mai multe declaraţii despre perioada petrecută în spatele gratiilor şi despre planurile pe care le are după eliberare.

03 apr. 2015, 11:04
GIGI BECALI, primele declaraţii după ce a fost ELIBERAT. Ce spune despre Băsescu şi Ponta VIDEO

Tribunalul Constanţa a respins, vineri, contestaţia înaintată de catre procurorii anticorupţie împotriva deciziei Judecătoriei Medgidia de a admite solicitarea lui Gigi Becali de eliberare condiţionată din Penitenciarul Poarta Albă.

„Mulţumesc că sunt liber. Vreau să împlinesc dreptatea Domnului! Vreau să mă împac cu toţi oamenii pe care i-am supărat! Mi-am dat seama că am crescut în dragoste! În ultimul timp am avut alt sentiment. Nu mai vreau răul nimănui, mă rog şi pentru duşmani!”, a spus Gigi Becali la ieşirea din închisoare.

„Sunt unii care mi-au făcut rău, dar eu le cer iertare şi lor! Am greşit şi eu, l-am atacat pe preşedintele ţării! Cine eram eu? Eu, vinovat! Vina lui? Ce-a făcut mai departe…”, a mai spus Gigi Becali.

„Nu mă mai interesează viaţa publică! Îmi dă ceva? La judecata de apoi vreau să pun în balanţă numai lucruri bune. Aţi văzut că i-am bătut din puşcării? La fotbal… Dumnezeu i-a bătut! Am glumit şi eu… Să mă ierte fetele mele şi nevasta mea că stau cu voi aici. Cea mai mare durere e să nu-mi ajut fetele! Pentru că le filmaţi voi! Dacă ştiam aşa ceva, nu-mi trebuia o poză la ziar. Eu vreau mântuire! Am 60 de ani, mai trăiesc 20! Ce să mai vreau? Mântuire! Vreau să învăţ de la oameni duhovniceşti! Cea mai mare bucurie a mea a fost când un băiat – că aşa este la puşcărie, eu eram şef -, când eu voiam smerenie, răbdare, dragoste, repeta după mine! Îi mulţumesc lui Dumnezeu, că toate de la el sunt!”, a mai declarat Gigi Becali.

„Nu aveam cum să nu fiu eliberat, am făcut 37 de zile în plus!”, a precizat Gigi Becali.

„Planul meu de viitor este mântuirea! La palat va fi nuami muzică religioasă! O să cumpăr o tipografie, să tipăresc numai lucrări ortodoxe. Voi face misiune ortodoxă! Mântuirea neamului!”, a încheiat Gigi Becali.

Vezi declaraţia completă a lui Gigi Becali la ieşirea din puşcărie: