GIGI BECALI primeşte o lovitură devastatoare din partea Armatei. Poate să apară o nouă echipă Steaua

Locotenent-colonelul Florin Talpan, juristul care s-a ocupat de litigiul cu echipa lui Gigi Becali, susţine că oricine va câştiga licitaţia şi va avea dreptul de a utiliza marca, poate înfiinţa o echipă care să poarte numele Steaua.

27 apr. 2015, 18:17
GIGI BECALI primeşte o lovitură devastatoare din partea Armatei. Poate să apară o nouă echipă Steaua

Va fi o licitaţie, dar abia după ce se va fixa un preţ. Poate participa oricine va îndeplini condiţiile cerute de noi în caietul de sarcini. Respectiva persoană trebuie să aibă capacitatea pentru a duce mai departe echipa de fotbal. Sigla este un bun al statului şi va fi licenţiată în urmă unui contract. Decizia este la nivelul Ministerului Apărării, dar vom găsi soluţii, tradiţia va continua, fotbalul de la Steaua nu va muri„, a afirmat Florin Talpan, juristul MApN, la DigiSport.

Citeşte şi STEAUA, împiedicată de fanii proprii în lupta pentru titlu. Decizie radicală a ultraşilor

Clubul Sportiv al Armatei Steaua a obţinut în instanţa anularea mărcii Steaua, deţinută de echipa lui Gigi Becali, şi a devenit astfel unicul deţinător al brandului. Marca respectivă va fi evaluată, iar după aceea va fi scos la licitaţie dreptul de a o utiliza.

În condiţiile date, în care Gigi Becali nu va câştiga licitaţia, campioana României la fotbal ar putea fi obligată să îşi schimbe numele din sezonul viitor.