Gigi Becali primeşte o nouă LOVITURĂ de la Florin Talpan. Ce se întâmplă în războiul FCSB vs. CSA STEAUA

Florin Talpan a reactionat la atacul lui Helmuth Duckadam, venit dupa reactiile juristului CSA la clipul video in care jucatorii FCSB sarbatoresc in vestiar victoria cu Craiova scandand "Forza, Steaua!".

18 sept. 2019, 14:00
Gigi Becali primeşte o nouă LOVITURĂ de la Florin Talpan. Ce se întâmplă în războiul FCSB vs. CSA STEAUA

Helmuth Duckadam si Florin Talpan se contreaza indirect prin declaratii. Dupa ce portarul i-a dat replica acestuia prin intermediul contului oficial de Facebook, Florin Talpan a oferit o declaratie celor de la ProSport prin care ii raspunde acestuia.

BOMBĂ în FOTBAL! FCSB are palmares ZERO şi a jucat ILEGAL în LIGA 1. Dezastru TOTAL pentru GIGI BECALI

„Il respect si il voi respecta mereu pe domnul Duckadam. Dumnealui a facut performanta mare la Steaua, iar inspiratia lui a avut o contributie majora la aducerea trofeului Cupei Campionilor Europeni in vitrina clubului nostru. Insa dumnealui a jucat pentru clubul nostru, Steaua Bucuresti. Nu a jucat niciodata pentru Fotbal Club FCSB, echipa infiintata in 2003. Fotbal Club FCSB nu este Steaua Bucuresti, nu a fost niciodata si nici nu o sa fie, nici macar intre paranteze”, a spus Talpan.

Florin Talpan a profitat de ocazie pentru a-l ironiza din nou pe Gigi Becali. „Il astept pe domnul Duckadam la club, ii pot arata ca doar noi detinem marca, deci, aici ar trebui sa intervina chiar angajatorul sau. Insa probabil ca Gigi Becali stie ca nu are cum sa le demonstreze nici angajatilor ca echipa sa este Steaua Bucuresti”.