GIGI BECALI, primul interviu de la ieşirea din închisoare. A anunţat cine îi va lua locul lui Gâlcă

Gigi Becali spune că va face investiţii mari la Steaua dacă echipa va câştiga campionatul, urmând să transfere şase-şapte jucători de valoare.

20 mai 2015, 06:17
GIGI BECALI, primul interviu de la ieşirea din închisoare. A anunţat cine îi va lua locul lui Gâlcă

Gigi Becali a ieşit de aproape două luni din închisoare şi în afară de declaraţiile pe care le-a dat la poarta închisorii nu a mai oferit interviuri.

Citeşte şi GIGI BECALI şi-a scos banii investiţi la Steaua. Ce profit a făcut de pe urma fotbalului

Patronul Stelei a rupt însă tăcerea în ziarul Ring, vorbind inclusiv despre situaţia de la Steaua, în acest final tensionat de campionat. „Părerea mea este că o să luăm campionatul. Aşa cred eu. Iar dacă luăm campionatul, cumpăr imediat şase-şapte jucători. Pe cei mai buni de pe piaţă îi iau. Fac iar echipă tare„, a spus Gighi Becali, care are şi o listă de jucători: „Păi, am aşa: îi am (n.r. – pe listă) pe Alcenat, Teixeira, Tamuz, Tade, de la CFR Cluj, De Amorin şi cu Budescu, de la Astra. Şi mai este posibil încă ceva, să vedem ce mai aleg din România, încă unu sau doi jucători. Dar ăştia sunt jucătorii care îmi plac la ora actuală mie şi vreau să-i iau„.

Citeşte şi STEAUA PANDURII. Costel Gâlcă, aproape de primul TROFEU al carierei. „Vreau CUPA LIGII!”

Totodată, Gigi Becali a vorbit şi despre antrenorul Costel Gâlcă, explicând în ce condiţii va rămâne la Steaua: „Depinde dacă va câştiga campionatul. Şi dacă Steaua ia campionatul, cu Gâlcă trebuie să negociem, pentru că îi expiră contractul. Gâlcă trebuie să stea la masa tratativelor”. Cât despre posibilii înlocuitori ai lui Gâlcă, Becali a spus: „Va fi ori Cosmin Olăroiu împreună cu Mirel Rădoi, ori Laurenţiu Reghecampf„.