Gigi Becali răbufnește în cazul lui Dorian Popa: „5 ani de pușcărie, carnetul luat pe toată viața!”

Celebrul influencer, Dorian Popa, a fost prins drogat la volan, iar internetul a izbucnit instantaneu! Printre persoanele care au recționat se numără și Gigi Becali. Află ce a spus Latifundarul din Pipera cu privire la acest subiect.

29 oct. 2023, 15:48
Gigi Becali răbufnește în cazul lui Dorian Popa: „5 ani de pușcărie, carnetul luat pe toată viața!”
Gigi Becali, răbufnește în cazul lui Dorian Popa: „5 ani de pușcărie, carnetul luat pe toată viața!”

Gigi Becali a luat o poziție vehementă împotriva celebrităților care sunt surprinse conducând sub influența substanțelor interzise. Cel mai recent caz îl implică pe influencerul Dorian Popa, care a fost prins după ce consumase marijuana, în localitatea Domnești, situată în apropierea Capitalei.

Citește și: Tzancă Uraganu, atac dur la adresa lui Irinel Columbeanu: „Arătați că ați ajutat nevoiașii când aveați avere”

În ultima perioadă, pare că tot mai mulți români sunt atrași de periculoasa combinație între droguri, alcool și volan. Amintirea teribilului accident de la intrarea în stațiunea 2 Mai din vara trecută a provocat o rană adâncă în memoria colectivă.

Cu toate acestea, tot mai mulți tineri, în special cei resurse financiare și posibilități, nu ezită să se urce la volanul unor mașini de lux, în valoare de sute de mii de euro, pentru a-și etala prezența pe șoselele României.

Youtuber-ul în vârstă de 35 de ani, Dorian Popa, nu a fost o excepție. Acesta a fost oprit de poliție, vineri seara, în timp ce conducea un Lamborghini și a fost depistat pozitiv la substanțe interzise, mai exact substanțe psihoactive.

Dorian Popa a fost dus la o unitate medicală pentru a-i fi recoltate probe biologice. Conform unor surse judiciare, se pare că ar fi consumat canabis, iar în urma acestui incident, i-a fost întocmit un dosar penal și i s-a reținut permisul de conducere.

În legătură cu această situație, Gigi Becali a afirmat că cei care sunt prinși conducând sub influența substanțelor interzise trebuie să fie pedepsiți cu fermitate și nu ar trebui să li se mai permită să conducă vreodată.

„Eu spun așa dacă ești în mașina ta conduci și în chiloți și dezbrăcat, numai că dacă ești drogat sau beat, 5 ani de pușcărie, carnetul luat pe toată viața. Trebuie lege data”, a declarat Gigi Becali, potrivit Realitatea TV.

Această știre a provocat o reacție puternică în lumea showbiz-ului românesc, și se pare că una dintre cele mai active figuri din media și-a exprimat opinia într-un mod subtil pe acest subiect. Este vorba despre Dana Budeanu, care a publicat pe platformele de socializare două mesaje cu subînțeles ce par să se refere la Dorian Popa și la scandalul recent în care acesta este implicat.

„Toți drogații care stau tranchilizați și se ascund de viață vă învață cum să trăiți!”

„Ăștia care stau drogați, tranchilizați, de ce nu recomandați la amețiții care vă urmăresc drogurile? Că la voi asta e soluția, nu harnelile pe care le spuneți la fraieri cu regăsirea și munca și vrăjeala.”, a transmis Dana Budeanu, pe Instagram.

Citește și: Explicația halucinantă dată de Dorian Popa după ce a fost prins drogat la volan! Mesajul viral transmis de Sindicatul Europol: „Sperăm să nu ne întâlnim cu Cheluțu la volan”