Gigi Becali, prima reacţie după ce DNA s-a implicat în afacerea Primărie-FCSB. Dialog fabulos cu Cătălin Tolontan

Gigi Becali a reacţionat în direct la România TV după ce Cătălin Tolontan a anunţat că DNA a cerut documentele contractului încheiat între Primăria Capitalei şi FCSB pentru lucrări de întreţinere la Arena Naţională.

05 iul. 2018, 09:50
Gigi Becali, prima reacţie după ce DNA s-a implicat în afacerea Primărie-FCSB. Dialog fabulos cu Cătălin Tolontan

Gigi Becali susţine că nu s-a comis nici o ilegalitate.

„Eu nu mai am voie să joc acolo pe stadion şi nici în primarie să nu mai intru pentru că Gabriela Firea este fina mea! Daca intru, imediat, corupţie! Că aşa vrea Tolontan. Este normal ce face DNA. A primit o plângere penala din partea lui Tolontan şi a lui Urdăreanu. Urdăreanu până acum lua bani de la Primaria Capitalei şi vindea servicii de 25 de ori mai mari decât le primea el. De când a venit fina, omul nu mai poate să fure. De asta a înnebunit! Uite, îl ai fin pe Becali şi ai dat Stelei să joace cu acelaşi preţ sau mai mic. De ce faci economie? O să hotărască procurorii că de cand a venit fina a facut economie, de trei ori mai puţin costă mentenanţa asta”, a declarat Gigi Becali la România TV.

„Pot sa va spun ca nu o să o pun pe fina mea în pericol, eu de când am ieşit din puşcărie am facut 5 milioane de euro donaţii, să o pun în pericol ca să fur 2-3 mii de euro? Mă credeţi în stare să fur 2-3 mii de euro? Sunt unii oameni ca Tolontan care sunt ofticaţi pe civili. Ei au făcut şcoli de securitate. Sunt din familii de securitate şi aşa sunt şcoliti”, a mai spus Gigi Becali.

DNA a cerut documentele contractului dintre Primăria Bucureşti şi FCSB

Cătălin Toontan a intrat şi el în direct la România TV, unde a avut un dialog cu Gigi Becali.

Gigi Becali: Eu nu mă supăr pe dânsul pentru ce a scris. Nu știu dacă este adevărat, dar am auzit că el a făcut și plângere penală la DNA. 

Cătălin Tolontan: Nu este adevărat. Niciodată nu am amestecat meseria de jurnalist. În momentul în care scriem ceva, e treaba autorităților dacă urmăresc sau nu cazul mai departe. Jurnaliștii nu colaborează cu procurorii. 

Gigi Becali: Așa mi-a spus cineva. Vă cer iertare în direct dacă nu a fost așa. Atunci nu am nicio problemă. 

Gigi Becali: Încă ceva. A câștigat ceva Steaua în plus de când e Firea față de Oprescu? Ne-a făcut vreun favor cu Arena Națională?

Cătălin Tolontan: Da! Acordarea contractului prin lipsa licitației.

Gigi Becali: Bani, bani, la asta mă refer.

Cătălin Tolontan: Favorul nu înseamnă doar bani.

Gigi Becali: Pe mine nu mă interesează alt avantaj în afara banilor. E vreo diferență? Vă legați ca râia de omul sănătos?

Cătălin Tolontan: Avantajul poate proveni și din următorul lucru. De exemplu, lucrați pentru baza privată cu aceeași firmă care face mentenanța la gazonul Arenei Naționale.

Gigi Becali: Eu le-am dat contractul? Lucrează acolo de 10 ani. I-am angajat eu că așa ne-am înțeles în 3.

Cătălin Tolontan: Nu scrie asta în protocol. Primăria v-a angajat pe dumneavoastră. Mai departe, nu avea primăria cum să dicteze pe cine să angajați.

Gigi Becali: Ne-am înțeles așa ca să scoatem calul din noroi. Acum vă legați de asta. Că de ce am scos calul de hățuri și nu l-am scos de coadă. Nu puteam juca daca nu făceam acel contract. Stadionul e făcut ca să joace echipele pe el. Oamenii au dat 200 de milioane din buget ca să jucăm, nu să să stăm și să vedem când facem licitațiile.