Gigi Becali renunţă la procesul cu finul Florentin Pandele. Scandalul a plecat de la bani!

Gigi Becali și primarul oraşului Voluntari, Florentin Pandele, nimeni altul decât finul lui, au ajuns la judecată! Totul de la suma de 20.000 de euro pe care finanțatorul FCSB ar fi trebuit s-o primească acum trei ani, în urma indisponibilizării unui teren.

08 feb. 2021, 10:26
Gigi Becali renunţă la procesul cu finul Florentin Pandele. Scandalul a plecat de la bani!

Gigi Becali a făcut o mutare surprinzătoare în procesul cu Florentin Pandele, mai precis cu Unitatea Administrativ Teritorială Orașul Voluntari, instituţie aflată în subordinea Primăriei. Până la urmă, Becali și Pandele au căzut la pace: nu s-au mai prezentat în instanță, iar judecătorii au decis suspendarea procesului.

Gigi Becali renunţă la procesul cu finul Florentin Pandele

Iată soluția pe scurt de la Tribunalul București: „În temeiul art. 411 alin.1 pct. 2 Cpc dispune suspendarea cauzei, având în vedere lipsa nejustificată a părților și faptul că niciuna dintre ele nu a solicitat judecata cauzei în lipsă. Cu recurs pe toată durata suspendării. Cererea de recurs se va depune la Tribunalul București, sub sancțiunea nulității. Document: Încheiere – Suspendare”.

De unde a plecat disputa între cei doi

În urmă cu aproximativ trei ani, lui Gigi Becali i-a fost indisponibilizat un teren pe care Primăria Voluntari l-a folosit în interesul comunității. Patronul FCSB ar fi trebuit să primească o sumă de bani, aproximativ 20.000 de euro, dar asta nu s-a întâmplat. Potrivit gandul.ro, instituția condusă de Pandele l-a amânat pe Becali cu un an. Situația s-a tot repetat, iar plata nu a fost efectuată, deși reprezentanții milionarului au transmis mai multe notificări. Cu alte probleme pe cap, afaceristul din Pipera nu a mai ținut litigiul pe lista cu priorități. Din fericire pentru el, a făcut-o însă avocatul. Gigi Becali a fost anunțat de reprezentantul legal că trebuie să introducă urgent o acțiune în instanță pentru că, în caz contrar, datoria de 20.000 de euro pe care Primăria Voluntari o are față de el se va prescrie în aproximativ trei luni, situație în care va pierde banii. Așa că a acționat: și-a împuternicit avocatul să deschidă procesul. Iar dosarul a ajuns pe rol la Tribunalul București.