Gigi Becali, replici ironice, după ce FCSB a câștigat titlul. ”M-au sunat de la Liverpool”

Gigi Becali este în extaz, după ce FCSB a câştigat campionatul! Latifundiarul din Pipera a precizat ironic, faptul că a fost sunat să îi ia locul celebrului antrenor Jurgen Klopp la Liverpool ca răspuns al criticilor că se bagă peste tehnicienii de la echipă.

29 apr. 2024, 18:02
Gigi Becali, replici ironice, după ce FCSB a câștigat titlul. ”M-au sunat de la Liverpool”

Latifundiarul din Pipera a declarat ironic că a fost sunat să îi ia locul celebrului antrenor Jurgen Klopp la Liverpool ca răspuns al criticilor că se bagă peste tehnicienii de la echipă.

Citește și FCSB-Farul 2-1 şi echipa lui Gigi Becali este din nou campioană în Superligă

Gigi Becali, patronul FCSB, a făcut declaraţii peste declarații, după ce Steaua a câştigat titlul, şi a spus într-un mod sarcastic că urmează să plece în Anglia pentru a negocia cu Liverpool, care are nevoie de antrenor după ce Jurgen Klopp și-a anunțat plecarea.

”Vă fac pofta, vă fac plăcerea”

Printre altele, afaceristul a făcut, de asemenea, un apel către autorităţi pentru soluţionarea conflictului pe marca Steaua.

„Treaba e că mâine plec la Liverpool, mă duc să negociez în locul lui Klopp. Fii, mă, băiat deştept, fă un lucru ca să iei 6-7% în plus procente, ca să se vadă că faci lucruri bune pentru ţară.

E un lucru minor, dar îl fac, că e un lucru pe care îl vor omenii. Vă fac pofta. Vă fac plăcerea. Pentru ce?

Citește și Gigi Becali, după ce FCSB a ajuns campioană: „Nu mă interesează titlul dacă nu mă duc în cupele europene. Trebuie să iau 7-8 jucători neapărat”

Sau fă un lucru aşa… Ca să nu existe discuţii. Scoate marca aia de Steaua. Băi, nu puteţi promova? Hotărâre de Guvern. Scoate-o la vânzare. Punct. Nu trebuie să facă mare lucru.

Doar trebuie să o scoată la vânzare să o valorifice şi o cumpără cineva sau eu sau oricine şi gata, am terminat bâlciul. S-a terminat, gata cu scandalul”, a spus Gigi Becali, potrivit Orangesport.ro.