Gigi Becali riscă o SANCŢIUNE DRASTICĂ. Autodenunţul care îl poate DISTRUGE

Gigi Becali ar putea fi suspendat de comisiile FRF după ce a dezvăluit, în urmă cu câteva zile, că a pariat pe câteva meciuri din Liga Campionilor.

19 apr. 2019, 13:02
Gigi Becali riscă o SANCŢIUNE DRASTICĂ. Autodenunţul care îl poate DISTRUGE

Gigi Becalieste de ceva timp patron si in acte al lui FCSB, iar regulamentul interzice ca oficialii si jucatorii echipelor sa parieze. Gigi Becali spune ca a citit regulamentul si ca interdictia e valabila doar la competitiile in care joaca echipa lui.

Gigi Becali a dat lovitura la PARIURI. Suma URIAŞĂ câştigată de patronul lui FCSB

„In regulament spune ca nu se permite parierea in competitiile in care activezi. Nu-i nicio problema! Daca ne calificam, nu mai pariez nici in Champions League, gata”, a spus Gigi Becali.

Ce specifica regulamentul FRF in acest caz, la ARTICOLUL 60 – CORUPTIA/PARIURILE SPORTIVE/INTEGRITATEA COMPETITIILOR, Punctul 8: „Fapta persoanei care, direct sau indirect, detine actiuni sau o functie de conducere la mai mult de un club participant in competitiile organizate de FRF/LPF/AJF, se sanctioneaza cu interzicerea oricarei activitati legate de fotbal pana la incetarea motivelor de sanctionare si penalitate sportiva de la 50.000 la 100.000 de lei”.