Gigi Becali s-a împăcat cu etnicii maghiari: „Sunt frații mei!”. Ce l-a făcut pe patronul de la FCSB să se răzgândească

Gigi Becali regretă că s-a certat cu etnicii maghiari. După returul cu Viking, 1-3, patronul de la FCSB a făcut pace.

26 aug. 2022, 15:20
Gigi Becali s-a împăcat cu etnicii maghiari: „Sunt frații mei!”. Ce l-a făcut pe patronul de la FCSB să se răzgândească
Gigi Becali a pus tunurile pe premierul maghiar Viktor Orban

Meciul retur cu Viking, decis cu 1-3 în prelungiri, în favoarea FCSB, pe terenul norvegienilor, l-a făcut pe Gigi Becali s-a jubileze.

Patronul vicecampioanei a decis să îngroape securea războiului, după ce arbitrul maghiar a oferit o controversată lovitură de la 11 metri, într-un moment crucial, echipei sale.

Hristo Radunovic a profitat de decizia lui Tamas Bognar și a înscris în minutul 90+3, iar FCSB s-a calificat în grupele UEFA Conference League.

„De aseară (n.r – meciul Viking – FCSB), maghiarii vor fi prietenii mei și frații mei. A fost penalty, dar nu-l dădea nimeni.

A fost prea întârziată atingerea”, a declarat Gigi Becali, la Pro Arena.

 

CFR Cluj şi FCSB îşi află astăzi adversarele din grupele Conference League. Care sunt cele mai bune şi cele mai rele scenarii pentru echipele noastre

 

Nicolae Dică: „Sunt un om norocos!”

 

Nicolae Dică, antrenorul „de jure” al celor de la FCSB, se consideră talismanul vicecampioanei României și e gata să facă spectacol în Conference League.

„E un moment important în cariera mea, dar să nu uităm că eu am mai dus această echipă în grupele Europa League cu câţiva ani în urmă.

Am început foarte bine, apoi am primit gol dintr-o greşeală, iar în repriza a doua am schimbat jocul şi am mai marcat două goluri. Trebuie să avem mai multă concentrare în faţa porţii. Toţi jucătorii au dat dovadă de o atitudine bună. Sunt mândru de aceşti jucători şi de faptul că îi antrenez. Cred că sunt talismanul norocos al acestei echipe! Sunt un om norocos.

Îmi doresc să facem şi în grupe meciuri bune! Vreau să mai aducem doi jucători, dar o să vedem. În grupe îmi doresc să jucăm cu echipe puternice, care să joace fotbal”, a declarat Nicolae Dică, după meci.