Gigi Becali s-a oferit să plătească operaţia Magdei Coman. Reacţia neaşteptată a tinerei

Gigi Becali a anunţat că va plăti operaţia Magdei Coman, o tânără care defilează pe podiumurile de modă, deși este în scaunul cu rotile.

12 dec. 2017, 16:57
Gigi Becali s-a oferit să plătească operaţia Magdei Coman. Reacţia neaşteptată a tinerei

Magda Coman era un manechin plin de speranţe. Când avea doar 21 de ani, un şofer neatent a lovit puternic maşina în care se afla fata, iar diagnosticul a fost extrem de dur: viaţa petrecută pentru totdeauna în scaun cu rotile.

După ce a aflat de drama prin care trece Magda Coman, Gigi Becali a sărit în ajutorul acesteia, arătându-se dispus să o ajute dacă aceasta se operează în România: „Să se opereze în România și plătesc eu!”.

Magda Coman afirmă că îi este teamă să se opereze în țară, astfel că a refuzat oferta generoasă a lui Gigi Becali.

„Nu mă mai operez în România pentru că am o imunitate scăzută și pentru că am vorbit cu acei medici din străinătate care mi-au spus ce s-a făcut greșit. Ghinionul meu și neșansă pe care o am eu mă face să-mi fie frică pentru că am un copil. Eu vreau să-i mulțumesc domnului Gigi Becali pentru gestul lui, însă prefer să merg acolo unde înstinctul meu și Dumnezeu îmi spune că trebuie să ajung. De fiecare dată când mi-am făcut ceva în România, mereu a trebuit să se reintervină. La piciorul drept am fost operată de 22 de ori”, a declarat Magda Coman pentru Libertatea.