Gigi Becali, show total la secţia de poliţie. „Am stat la drogangeală! Le-am promis la miliţieni: uite, o să fac o donaţie!” VIDEO

Gigi Becali, care a fost implicat, duminică, într-un accident rutier petrecut la Dobroeşti, a mers la Poliția Pantelimon, fiind obligat să se prezinte în 24 de ore, conform legii. Latifundiarul din Pipera a făcut ţi o promisiune în direct la România TV.

14 nov. 2023, 12:28
Gigi Becali, show total la secţia de poliţie. „Am stat la drogangeală! Le-am promis la miliţieni: uite, o să fac o donaţie!” VIDEO
Gigi Becali s-a prezentat la secţia de poliţie. "Am stat la drogangeală! Le-am promis la miliţieni: uite, o să fac o donaţie!"

Gigi Becali s-a prezentat la secţia de poliţie. „Mi-au făcut toate testele! Fac și promisiune publică. Vreau să fac o donație la miliție, să vedem cât costă. Am stat cam un sfert de oră la drogangeală. Le-am promis la milițieni: uite, o să fac o donație de 50-100 de aparate moderne”, a declarat Gigi Becali pentru România TV.

„Nouă ne dau toate alea… Cum să-l ții p-ăla în trafic un sfert de oră, douăzeci de minute să vezi dacă e drogat? Că se enervează omul și-ți aruncă aparatura și pleacă omul. O să fac o donație ca să-i depisteze pe toți drogații”, a mai spus Gigi Becali.

Citeşte şi: EXCLUSIV Gigi Becali, declaraţii savuroase după accident: „Păi cine să-mi facă plângere, dacă nu există victime? Maşina, că am intrat cu ea pe câmp? Păi fac amiabilă cu ea, semnez eu, semnează şi maşina şi am terminat”

Acesta a făcut un CT după accident şi a aflat că a suferit o fisură ușoară la una dintre coaste: „Eu sunt leu! Dacă-mi rup piciorul, mâna și coastele toate eu mă târăsc în patru labe! Nu sunt d-ăla care se sperie ușor. Noaptea, când am plecat la mânăstire, nu i-am spus lui nevastă-mea că mi-a ieșit coasta fisurată la RMN. Că se supăra… Dracii mi-au făcut ispită să mă accidentez să nu mă duc la sfințire. Am condus toată noaptea cu coasta ruptă. Eu sunt leu! Leul comandă pădurile și munții până la moarte. Până pun mâinile pe piept eu conduc la volan. Eu stau la volan până mor!”.

„Eu când conduc scot tot și stau numai în ciorapi. Când merg la drum lung. Când merg 200 de kilometri mai mă dau jos să cumpăr ceva fructe și nu-mi mai pun… Eu conduc desculț și dacă merg la benzinărie merg în ciorapi”, a mai spus  Gigi Becali.