GIGI BECALI se joacă cu soarta Stelei. Fanii echipei sunt UMILIŢI de orgoliul patronului

Armistiţiul dintre Clubul Sportiv al Armatei Steaua şi echipa de fotbal Steaua a încetat pe 15 decembrie, iar cum Gigi Becali i-a transmis lui Valeriu Argăseală să nu negocieze absolut nimic cu Armata, echipa ar trebui să-şi schimbe sigla, culorile şi numele şi riscă să-şi piardă palmaresul.

16 dec. 2014, 12:44
GIGI BECALI se joacă cu soarta Stelei. Fanii echipei sunt UMILIŢI de orgoliul patronului

Nu va există nicio negociere cu Armata, sperăm să existe înţelegere. Dacă nu, atunci vom pune în aplicare hotărârea ICCJ şi nu vom mai folosi marca„, a fost anunţul făcut de preşedintele Stelei, Valeriu Argăseală, vorbele sale căzând ca un trăsnet asupra fanilor.

Situaţia riscă să devină mai gravă decât în urmă cu 10 zile, când Steaua a şocat România şi chiar presa internaţională la meciul din Liga 1, cu CSMS Iaşi, jucătorii apărând pe teren cu emblema acoperită cu leucoplast, iar numele echipei nu a fost trecut pe tabela de marcaj.

Citeşte şi GIGI BECALI, cadou de lux, de Sărbători, pentru una dintre fiice VIDEO

Motivul pentru care GIGI BECALI nu doreşte să negocieze cu Armata este legat de bani, Clubul Sportiv dorind, înschimbul acceptului de folosire a actualei sigle, să primească bani din drepturile tv pe care gruparea le încasaează, un procent din încasările de la UEFA, de pe urma participării în cupele europene, dar şi o sumă din vânzările de tricouri şi alte accesorii cu însemnele Stelei. Valeriu Argăseală a declarat că Armata i-ar fi cerut echipei de fotbal suma de 50.000 de euro pentru amintita partidă, cu CSMS Iaşi.

Că GIGI BECALI este dispus să rişte tot stau mărturie şi ultimele decizii ale patronului, care a ales şi noile culori ale echipei, care ar urma să fie galben şi albastru.

Cum armistiţiul dintre Clubul Sportiv al Armatei Steaua şi echipa de fotbal Steaua a încetat pe 15 decembrie, clubul din Ghencea e obligat să anunţe la FRF orice decizie judecătorească pe care a primit-o în civil. În funcţie de motivarea judecătorilor de la ÎCCJ, federaţia îşi va exprime punctul de vedere, însă este de subliniat că orice decizie conformă cu legislaţia din ţara respectivă e mai presus de orice autoritate fotbalistică.