Gigi Becali se mută la mănăstire! „Nu ştie nimeni unde e! Trebuie să mergi o oră pe jos!”

Gigi Becali a declarat de mai multe ori în ultima perioadă că vrea să își petreacă ultimii ani din viață la o mânăstire. Patronul celor de la FCSB a început deja să construiască un schit în județul Vâlcea.

22 ian. 2021, 17:15
Gigi Becali se mută la mănăstire! „Nu ştie nimeni unde e! Trebuie să mergi o oră pe jos!”
Gigi Becali se mută la mănăstire

Gigi Becali se mută la mănăstire! Latifundiarul din Pipera a apărut foarte rar în ultmele luni în viața publică și-a informat apropiații că într-un viitor îndepărtat se va muta la un schit. Patronul lui FCSB a început să își pregătească terenul pentru anii bătrâneții și a ajutat la construcția unei mănăstiri în localitatea Pătrunsa din județul Vâlcea, scrie ziare.com.

Gigi Becali se mută la mănăstire

Pentru a ajunge la mănăstirea din Pătrunsa este nevoie să mergi câțiva kilometri pe jos. „Am construit o mănăstire în taină, una de care nu știe nimeni. Trebuie să mergi o oră pe potecă” a declarat Gigi Becali în 2020. Latifundiarul din Pipera și-a cumpărat pe meleagurile din Oltenia și câteva sute de oi, unde merge cu oamenii săi de încredere, Ionuț Luțu și fostul arbitru Alexandru Tudor, care în prezent lucrează la FCSB.

Gigi Becali spune că a găsit soluția pentru a scăpa de pandemie: „Nu mai e nevoie de niciun vaccin. În 5-6 luni adio COVID”

„Asta e viața lui: biserica, familia, FCSB. Mai încolo, mai spre bătrânețe, știu eu, e una dintre plăcerile lui. Poate, dar încă e devreme. Are fete de măritat, e mai tânăr decât mine. Eu nu bat încă în retragere, nici el așa curând. Biserica e o pasiune a lui, a intrat în viața lui. Nu face altceva decât rugăciuni, biserică și slujbe. Oricum el e retras, iese mai puțin la TV, nu mai are chef, dar FCSB rămâne în inima lui, una dintre plăcerile lui”, a declarat Ioan Becali, vărul lui Gigi Becali.